ellensbastadagar

Min dag i foton ♥

Dag 2: Pisa och Florens

Publicerad 2012-07-27 22:02:59 i Allmänt,

Andra dagen på kryssningen var vi i Florens och kollade på en sjukt stor katedral och även "lutande tornet i Pisa". Tornet var helt fantastiskt fint och det lutade mycket mer än jag trodde. Syns tyvär inte så bra på bilderna. 
 
 
 
 

Hallon

Publicerad 2012-07-27 21:44:17 i Allmänt,

Idag var jag och Hanna nere vid ån och plockade hallon, så goda!
Här får ni två bilder jag tog :) 
 
 

Hemma igen

Publicerad 2012-07-25 20:54:16 i Allmänt,

Heej! Hemma nu från tre otroligt roliga dagar med mina bästa kompisar. Har skrattat så mycket och vi har hunnit med så mycket. Från att ro till en badplats och bada nakna klockan 12 på natten i sjön haha ;) 
Tack rebecca,maja och linneá! 
 
Här kommer en bild på mig från kryssningen, ha en bra kväll<3 
 
 
 

Oröd

Publicerad 2012-07-23 13:42:31 i Allmänt,

Hej blir ett litet snabbinlägg, kommer inte att blogga på tre dagar för jag ska till rebeccas stuga och va där i några dagar. Maja och Linneá kommer även dit så det ska bli jätteroligt!
Ha det bra kram Ellen♥

Lördagen den 21/7

Publicerad 2012-07-21 10:47:13 i Allmänt,

Hej! Förlåt att jag inte bloggat på länge, har helt enkelt inte haft tid var hos mormor i torsdes och igår kom antons kompisar hit så jag hjälpte till med mat osv. Idag så ska vi till rebeccas sommarstuga, ska bli roligt och hopppas det blir fint väder, ha en bra dag kram Ellen :)
 
 
 

Båten-Serenade of the seas

Publicerad 2012-07-17 22:22:04 i Allmänt,

Här kommer några bilder som vi tagit från båten! 
På båten fanns det allt man någonsin kunnat drömma om olika pooler,casino,bio,teater,resturanger,affärer och massa mer :D
 
 
 

Dag 1: Can-filmstaden

Publicerad 2012-07-17 22:10:13 i Allmänt,

Den första dagen på båten stannade vi till i Can, båten är för stor för att stanna i hamnen så man fick åka små båtar från havet till hamnen istället. Can var vackert med stränder och alla palmer. Stod i trappan där alla kändisar går upp för när det är premiärer. Inne i stan fanns det miljontals affärer mest väldigt dyra märkes butiker så vi köpte inget hehe. 
Här kommer kort från dagen! 
 
 
 
 
 
 

Kryssning i medelhavet

Publicerad 2012-07-16 22:10:00 i Allmänt,

Heej! Jag är tillbaka efter 12 snabba dagar, jag har nämligen med min familj varit på kryssning i medelhavet med Royal carribbean och båten hette Serenade of the seas. Har fortfarande inte fattat att vi gjort detta och jag har aldrig upplevt så mycket på 12 dagar som jag har fått göra nu. Har varit i påvens katedral i Rom och åkt båt runt i vackra Venedig. Har så mycket att berätta så tänkte att jag tar varje dag för sig och lägger in bilder och annat roligt, och jag kan lova er vi har tagit många bilder hehe ;) 
 
Ska försöka sova nu, båten stannade i Barcelona och därifrån åkte vi flyg till Kastrup och sen körde vi bil hem till Sverige. Ha en bra kväll kramar ellen, här kommer en bild på den otroligt fina båten som vi bodde i 12 dagar. 
 
 
 

Firat kusinen

Publicerad 2012-07-01 19:53:17 i Allmänt,

Hej! Igår var hela familjen och släkt och firade min kusins födelsedag i deras sommarstuga vid havet. Hade väldigt tur för det var jättevarmt så vi kunde gå ner till havet sedan. 
Hade såklart kameran med mig så här kommer lite blandade bilder :D
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Ellen Christina Torkelsson

Hej! Jag är en 14 årig tjej från Skåne som älskar att fotografera. Säljer även mina foton. Kontakta mig på ellen@torkelssons.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela