ellensbastadagar

Min dag i foton ♥

Är så lycklig just nu! <3

Publicerad 2011-11-30 20:32:19 i Allmänt,

Hej! Idag blev jag bara så glad när jag kom hem för jag såklart träffa min underbara familj som vanligen, också för att jag fått gossip girl säsong 1 från cdon som jag beställt. Skolan idag har varit som vanligt utom att vi har simmat. Och den lektionen går bara att beskriva med ett ord JOBBIGT! Haha maja och linneá vet vad jag menar ;)
Ja sen så har gjort lite läxa som vanligt.
Imorgon fyller jag 13 år jiho tonåring hehe<3
Nu ska jag kolla på Bonde söker fru. ha det bra<3
Vill att hösten ska ta slut nu så vintern kan komma<3

Ridning

Publicerad 2011-11-29 17:55:58 i Allmänt,

Hej är lite stressad just nu för ska iväg och rida när som helst och har inte bytt om än. Idag har dagen var seg. Hoppas ni tycker om min header(vet inte om man stavar det så haha) för det gör jag. Alice har gjort och jag är skitglad. Tack så hemskt mycket Alice<3
Ha en bra kväll imorgon är det simmning blää!! :S

Jag ändrar mig inte bara för att du vill det....

Publicerad 2011-11-28 18:19:18 i Allmänt,

Hej! Denna dagen har varit helt okey. På tyskan så hade jag och maja väldigt roligt haha :) Ja sen har vi haft gympa och inte mer med denna dagen. Ja sen så var jag inte så glad när jag kom hem för det första så var det iskallt och jag gick hem(brukar cykla) och hade gympakassen också som är skit tung. När jag kommer hem så märker jag att jag har tappat en av mina nya vantar på vägen hem. Fråga mig inte hur det gick till hehe ;) Ja så då får man ta cykeln och cykla hela vägen tillbaka för att hitta den. Men hittade den som tur sedan hehe :)
Nu ska jag göra lite läxa, ses imorgon kramis ellen<3
Efter regn kommer solsken...<3

Varning klass 3

Publicerad 2011-11-27 17:27:10 i Allmänt,

Herre gud vad det blåser ute. Känns ibland som om hela huset bara ska slitas loss och flyga iväg. Hatar när det blåser. Och denna stormen så kallad Berit har gått upp till klass 3 varning och det är nästan som Gudrun som var för några år sedan.
Hoppas bara det inte blir värre :(

Rebecca!! :D

Publicerad 2011-11-27 17:20:41 i Allmänt,

Tjenare min dag har varit bäst! Kl. 13.00 så åkte hela familjen till rebeccas familj för att fira hennes stora syster Johanna. Ja och det har varit jätteroligt. Verkligen på slutet när rebeccas pappa skulle rocka rock ring hahaha har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv :D Ja så det var väldigt lyckat.
Nu ska jag göra lite glosor och sen kanske spela sims3. Ha det bra<3
Rebecca du är galen ;)

Lördag<3

Publicerad 2011-11-26 14:59:44 i Allmänt,

Hej igen!!! Denna dagen började inte precis så bra. Jag hade, vet inte vad jag ska kalla det, kramp i magen. Var tvungen att börja mig fram hela tiden för anners gjorde så ont!!! Har aldrig haft så ont i min mage i hela mit liv. Grät till och med. Men sen drack jag en samarin och nu känns det bättre. För en stund sedan kom rebecca och stannade här i en kvart(hennes pappa skulle hämta något på jobbet) så vi passade på att prata. Och rebecca den lycko osten fick vara med på idol igår i Malmö+ att se Chris Medina(vet inte hur man stavar)
Nu ska jag installera lite Sims3 spel på min cp-störda data. Får se hur det går...
Ha det bra<3
Stackars lilla måns. Han får vara inne nu ett tag och äta penecellin för en dum han-katt bitit han vid ryggen<3

Äntligen Helg!!! :D

Publicerad 2011-11-25 22:19:31 i Allmänt,

JIHO äntligen helg!! Så himla skönt. Hatar skolan just nu, de senaste veckorna ska vi ha 2 prov varje vecka. Så blir nu alla helger att öva till proven. Denna helgen får man börja öva lite smått på ett prov på tekniken om bildens historia. Intressant NOT!! Imorgon så ska jag göra lite läxor och va med min familj. Och på söndag så ska jag och hela min familj till rebeccas för att fira hennes stora syster. Ska bli kul :)
Nu ska jag kolla på vem som åker ur Idol, asså robin var ju bara bäst ikväll men det är ju bara för att han är från hässleholm ;) Tycker Molly eller Amanda.F ska åka ut.
Bäst :)

Sjuk :(

Publicerad 2011-11-24 08:50:59 i Allmänt,

Hejsan! idag så mår jag helt enkelt skit, rinner ur näsan exakt hela tiden, och så har jag fått en jobbig husta som att det känns som det sitter en klump i halsen hela tiden som man aldrig får upp. Plus så har jag ont i huvudet. Ja så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på en film och försöka vila.
Får se om jag går till skolan imorgon. Ha det bra sålänge<3

Ska försöka.... :)

Publicerad 2011-11-23 17:11:07 i Allmänt,

Hej igen fast jag skriver att jag inte tycker det är roligt att blogga tycker jag faktiskt det i mellan åt. ibland vissa dagar känner jag bara typ jag vill inte eller inte har tid. men som idag och många andra dagar känner jag ett jättesug av att göra det. Så i fortsättningen kommer jag kanske inte blogga varje dag utan kommer göra det när jag känner för det.
Idag i skolan så var Alice på polarmöte och Linneá var sjuk så det var bara jag, rebecca och maja. Har varit en helt okej dag. Var inte med på gympan för är skitförskyld :( Vet inte om jag kan gå till skolan imorgon, känner mig mycket dåligare idag än de andra dagarna. har fått huvudvärk också. Har inte så mycket så det är chill, ikväll kommer jag att kolla på Bonde söker fru och en kriminal-serie på svt1 som heter Bron.
Ha en bra kväll nu ska jag gå och baka några goda kakor, lägger upp bilder på hur dom blev sedan ikväll kanske.
Kram ellen<3

Lägger ner bloggen! Kanske kommer tillbaka efter jul...

Publicerad 2011-11-19 18:31:58 i Allmänt,

Hade en skitrolig kväll igår på villevallen. Orkar inte berätta mer för sov typ max 2 timmar. Men tack alla som kom var jättekul :) Idag så ska vi kolla på den sista harry potter filmen. Alltså Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Vi hade förbokat den på cdon så fick den direkt när den kom ut. Så himla gött! Innan jag ska kolla på filmen ska jag lägga mig i bubbelbadkaret.
Ses kanske efter jul ;)
Ps! Jag tänker inte blogga just nu för att jag har alltid bara under 10 läsare( oftast bara mina vänner ) och då tycker jag det är onödigt att lägga ner tid på det. Jag kan ju lika gärna berätta för mina vänner vad jag gjort i skolan.
Ha det megabra kram ellen<3
Längtar tills sommaren och värmen...<3

:)

Publicerad 2011-11-17 16:46:28 i Allmänt,

Hej! Igår så slutade vi redan kl. 13.00! GÖTT!! Jag följde med Rebecca hem och vi hade jätteroligt, blev väldigt mycket skratt som vanligt ;) Ja och på morgonen så simmade vi, inte så kul blev skittrött och orkade knappt inget efteråt. Kanske ska göra något åt min dåliga kondition??
Idag så har det inte hänt så mycket, hade hemkunskap på elevens val. Fick jobba med Rebecca och vi gjorde en jättegod pizza. MUMS vad gott det var<3
Imorgon är det övernattningen med klassen, ska bli skitkul :-D
Ni är bäst!<3

Tisdag :)

Publicerad 2011-11-15 16:58:49 i Allmänt,

Tjenixen! Denna dagen har varit bra, alltså som alla andra tråkiga och sega skoldagar. Längtar skitmycket till julovet! Ps! Älskar julen<3 Imorgon ska vi simma i skolan, går bara med att beskriva med ett ord blä!! Har inte alls många läxor så det är skönt. Ska iväg och rida snart så ha det bra.
kram<3

Gina Tricot

Publicerad 2011-11-14 20:08:53 i Allmänt,

Köpte några tröjor på Gina Tricot på Väla hittar inte bilder på de andra men här är en bild på en av dom :)
Om ni inte fattar vad jag ritat in så är det den vita tröjan med USA flaggan på ;)

Tillbaka igen! :)

Publicerad 2011-11-14 17:18:53 i Allmänt,

Tjenare tänkte börja blogga lite igen. Det har hänt jättemycket saker sen senast jag bloggade men orkar inte berätta det. Men i helgen var jag på Väla. Skitroligt,handlade mycket kläder speciellt en jättefin klänning jag ska ha på julafton :) Idag i skolan så var alice sjuk, krya på dig<3 Men anners hade vi en sjuk rolig skoldag, har typ skrattat ihjäl mig många gånger idag. Speciellt på gympan jag,rebecca och maja var ett lag och gjorde en sjukt bra hejarklack sång. Fast såklart vann vi inte något av alla de matcherna vi spelade.
Just nu sitter jag och kollar på Gossip Girl! Älskar bara böckerna håller på att läsa dem nu, är på tredje boken.
Ha en bra kväll kram ellen<3
<3

Vedema!

Publicerad 2011-11-02 12:55:19 i Allmänt,

Ja igår var jag,mamma och min lilla syster Hanna i Vedema. Vi hade jättemysigt och tog några fina kort. Idag så ska jag åka med farmor till stan, hon kommer snart. Ska berätta vad jag önskar mig i födelsedags present och julklappar hehe :) Ska bli mysigt.
Här kommer en bild från igår...<3

Om

Min profilbild

Ellen Christina Torkelsson

Hej! Jag är en 14 årig tjej från Skåne som älskar att fotografera. Säljer även mina foton. Kontakta mig på [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela