ellensbastadagar

Min dag i foton ♥

Sjuk :´(

Publicerad 2011-09-29 16:49:16 i Allmänt,

Hejsan! Idag så har jag varit hemma från skolan. Jag tänkte imorse ja nu prövar jag att gå till skolan och det gjorde jag också men efter första lektionen så ringde jag till pappa. Så han fick hämta mig. Jag har suttit och vilat upp mig och kollat på Avatar(bra!) Hoppas jag kan gå till skolan imorgon. Inte så lång dag ju och så är det ju helg sen. Jag längtar jättemycket till helgen för då ska jag sova hos mormor. Så himla mysigt. Ha en bra kväll så ska jag fortsätta här med att snyta mig!
kram ellen<3
Märker att det börjar bli höst nu :S

Linneá

Publicerad 2011-09-28 19:25:57 i Allmänt,

Hej alla people där ute! Idag så följde jag med Linneá hem efter skolan. Var jättemysigt vi satt och mest pratade. Tack för dagen Linneá. Ja sen nu hela kvällen i typ 2 timmar har jag klippt gräset. Blev faktiskt bra :) Ja och nu ska jag ta några mackor och kolla på en svenska läxa vi har, helt konstig. Sen blir det Idol.
Ha en bra kväll hej då<3
Älskar denna bilden<3

:(

Publicerad 2011-09-27 17:08:36 i Allmänt,

Hej! Kommer inte göra ett långt inlägg idag för jag mår inte så bra just nu. Har nästan feber och har sjukt ont i magen. Har inte hänt något i skolan så hej då. Ha en bra kväll<3
Från Skansen för några år sedan

Rebba <3

Publicerad 2011-09-26 18:25:29 i Allmänt,

Hej idag har jag varit i Rebeccas stuga hela dagen. Har varit jättekul. Speciellt när vi skulle paddla kanot, herre gud vad snabbt det gick trodde den skulle välta. Men i allafall tack för dagen rebecca, du är så himla rolig att vara med. Och ja så en tråkig grej, när jag skulle gunga så helt plötsligt gick snöret i sönder så hela gungan och jag åker i marken. Och jag landar på en sten. Inte så skönt precis men nu känns det inget. Åkte hem vid 4 a tiden. För var så himla trött. Imorgon är det skola. Inte kul, så ses imorgon kram ellen<3
Haha<3<3

Mitt liv<3

Publicerad 2011-09-26 18:16:02 i Allmänt,

Innan du uttalar dig om mig, ska du känna mig.
Innan du uttalar dig om mitt sätt, ska du veta något om det.
Innan du uttalar dig om mina vänner, ska du känna dem.
Innan du uttalar dig om mitt liv, ska du leva det.
Jag är som jag är och det kan ingen ändra på...

Gud vad roligt det ska bli! :D

Publicerad 2011-09-25 21:26:12 i Allmänt,

Heeeej! Just nu är jag skitglad för jag har änteligen fått tag i Rebecca och bestämt att vi ska vara imorgon i deras stuga. Anna rebeccas mamma hämtar mig runt 10 tiden på morgonen sen så ska jag följa med henne till vetrinären för att lämmna deras katter. Sen så kör hon mig till rebbas stuga :) Ska bli jättekul så är där hela dagen sen.
Känns så himla skönt att ha studiedag och missa en lång skoldag, nog det bästa som finns ;)
Sen så längtar jag jättemycket till nästa helg då jag ska sova hos mormor. Ska bli jättemysigt.
Gonatt alla och sov gott! :)<3
Rebecca du är en så otroligt bra vän,hoppas vi alltid kommer att vara bästavänner<3

:)

Publicerad 2011-09-25 12:54:52 i Allmänt,

Hej hallå! Förlåt för dålig uppdatering men har varit upptagen med annat. Som tex att vara med min älskade familj. I torsdes gjorde jag inget sp. Och i fredags så var jag hemma och myste med min familj. I lördes så åkte vi till kristianstad för att hälsa på brossan. Saknar han så himla himla mycket. Men han kommer hem nästa helg. Och på kvällen så kom mormor hit och vi hade det trevligt. Idag så ska jag öva på några tråkiga tyska verb :( Ja och imorgon så har vi sudiedag så himla gött!
Ha en bra dag<3 puss och kram ellen

Rebecca!

Publicerad 2011-09-21 18:12:26 i Allmänt,

Heeej! Jag hade superduper roligt hos Rebecca idag. Vi bakade kladdekaka och la smält nougat över. Var jättegott. Sen så kollade vi på gamla foton av Rebecca när hon var liten. Herre gud vad vi skrattade. Haha pirates of the carribean bilden(rebecca du vet precis vad jag menar) haha. Hoppas vi ska va snart igen, alltid lika roligt :)
Idag så gjorde vi ett NO prov, och ja det kändes bra var bara osäker på en sak. Inga läxor heller mer denna veckan GÖTT!
Ha en bra kcäll nu ska jag chilla<3 hej då
Älskar denna bilden, tog den när vi var på gotland. Ser nu båten där i ljuset i mitten!<3

Skolfotot

Publicerad 2011-09-20 17:18:52 i Allmänt,

Tjenare :) Dagen idag har varit helt okey, har bara varit väldigt trött. Idag fick vi tillbaka våra läs och hör förståelse på engelskan och jag kan säga att jag är rätt nöjd. Men kunde absolut gjort det bättre. Men jag är i allfall godkänd. Sen så fick vi änteligen se våra poträttfoton idag. Jag blev inte helt nöjd med fotot men det är helt okej. Imorgon har vi NO prov :S Känns faktiskt bra. Sen så slutar vi redan kl. 13.00 och då ska jag följa med Rebecca hem. Ska bli jättekul :)<3
Idag så ska vi ha teori på ridningen tur för jag är så trött så jag skulle somnat på hästen. Vi ska kolla på filmen de spelade in när vi red dressyr programmet. Bajs säger jag bara, vill inte se detta.
Ha en fortsatt trevlig eftermiddag/kväll kram ellen<3
Stallet i Skyrup, gud vad jag saknar det stället<3

Söndag 18/9

Publicerad 2011-09-18 10:30:16 i Allmänt,

Hej! Idag är det söndag, blää betyder att det är skola imorgon :( Men idag ska jag bara slappa ta det lugnt och öva till provet. Som sakt vet jag inte vad jag ska skriva om. Igår på kvällen så kollade jag på Harry Potter 6! BÄST!
Mina favorit filmer just nu är:
*Alla Harry Potter filmerna
*Remember Me
*Pirates of the carribean
*Jag saknar dig
Ps! Det ska komma ut 2 till Pirates of the carribean filmer :D
Ha en bra dag ses<3

Måns<3<3<3

Publicerad 2011-09-17 13:42:22 i Allmänt,

Hej igen. Jag vet inte om jag har berättat om vår kattunge Måns. Men om jag redan har gjort det så kommer det i allafall igen. I slutet av Mars så födde Smulan 6 kattungar. Sen än natt så kom pappan till kattungarna och dödade dem. Vi trodde såklart att alla hade dött. Men så en dag under antons ramp hör vi en liten kattunge skrika då har Smulan räddat en av de oranga kattungarna. Vi blev så himla glada! Han heter Måns. Här kommer några bilder på han<3
Ja här var lite bilder, hoppas ni tyckte han var söt<3

Lugn helg :)

Publicerad 2011-09-17 12:56:50 i Allmänt,

Tjena, idag är jag skit trött fast jag sov till 10 vet inte varför. Men känner mig helt tjock i huvudet. Igår så följde Rebecca med mig hem. Vi hade skit kul och det blev mycket skratt, har inte i halsen. Och vi bakade men det gick ju inte så bra, Rebecca du vet vad jag menar ;) Sen idag tänkte jag städa mitt rum har inte gjort det på ett tag. Klippa gräset och sen öva till No provet vi har tills nästa vecka. Så detta kommer bli en skön slapp helg, för vi ska inte iväg till någon. Skönt att ha en sådan helg ibland. Jaja nu ska jag ner och äta middag.
Kanske blir ett inlägg ikväll vi får se kram<3
Hittade en mysig bild på rebecca för några årsen när vi firar Hallowen! :D

Blääää!! :S

Publicerad 2011-09-15 18:18:18 i Allmänt,

Halloj! Gud vad besviken jag blev idag när vi fick våra skolkataloger. Jag ser ut som jag precis stigit upp ur sängen och är typ halv död. Inte så snyggt nej. Men typ ingen i klassen blev nöjd med fotot och några gjorde konstiga miner. Så vi får väl klagga på att fotografen tar dåliga kort. Vi har inte fått hem våra poträttbilder än. Men det vill jag nästan inte, känner på mig att jag ser dum ut. Asså man var alltid mycket sötare på alla skolfoton när man var mindre.
Nej nu ska jag göra klart bajs matte-läxan. Fattar inte de sista talen 12 och 13. Och pappa är ju inte så bra på att förklara så, ja vi får se hur det går ;)
Här kommer lite gamla höst bilder<3
Trisse med sin lilla råtta
Hanna<3
PS! Ikväll är det Robinsson :D

Hallo! Ich bin Ellen<3

Publicerad 2011-09-14 19:47:00 i Allmänt,

Hejsan svejsan. Skoldag idag, gympa direkt på morgonen inte precis vad man önskar när man går till skolan. Men idag så var det skit jobbigt. Halva lektionen körde vi styrketräningen och andra delen så övade vi på konditionen. Jag är ju inte så väl tränad som vissa andra i klassen så blev jättetrött efter. Ja sen så hade jag IUP idag, inget speciellt hände. Var inget som var dåligt. Men sen på engelskan hade vi läs och hörförståelse och gud vad det gick dåligt(känns det som). Kände mig inte alls säker. Men men får se vad jag fick sen hoppas bara jag blev godkänd.
Ska kolla på Bonde söker fru nu men vi ses imorgon<3
PS! Bestämde idag med Rebecca att vi skulle va på fredag, JIHo vad kul :D<3
Trisse och Pelle<3

Nervös! :S

Publicerad 2011-09-13 16:29:57 i Allmänt,

Hejsan! Idag har skolan varit segare än vanligt har inte hänt ett ända skit på hela dagen. Vi fick lite so läxa som vi ska ha till imorgon. Får väl ta och göra dem sen innan ridningen. Och jag är skit nervös inför ridningen nu asså. Jag kan banan och så men jag är bara nervös. Och ja, jag vet att det låter tramsigt för det är ju ingen tävling men man är ju annorlunda. Hade bra kram<3

Tjenixen

Publicerad 2011-09-12 18:12:08 i Allmänt,

Hej! Idag så har det varit som vanligt en lång och tråkig skoldag. Hade ont i huvudet hela dan också :( Och på gympan var det skit tråkigt. Vår gympalärare envisas hela tiden med att vi ska springa samma slinga,spela badminton och göra tråkiga stationer. Och när man frågar han varför vi alltid gör samma saker vänder han bara ryggen till och svarar inte. Tycker det är dålig stil. Och nu när jag har kommit hem så har jag inte gjort någonting. Men ska läsa nu i boken Hungerspelen som vi har i läxa(skit bra bok,tycker jag).
Och en annan spännande sak. Imorgon på ridningen så ska vi rida ett dressyrprogram som heter Lätt C. Och ridläraren ska filma in detta, och sen nästa lektion ska vi få se på filmen. NERVÖS! Tänk om jag glömer banan liksom och bara står där och inte vet vad jag ska göra. Jaja det fixar sig. 

Ha en bra kväll glöm inte kolla på idol ikväll ;)<3
Jag för nårra är sedan när jag red i Skyrup.
Katinka
'
Blixten som jag nog ska rida imorgon<3

Hej igen!

Publicerad 2011-09-11 19:00:15 i Allmänt,

Hej igen! Asså skit vilken åska. Har aldrig varit med en så kraftig och regningt åsk-oväder. Och så började det typ blåsa storm mitt i allt så pappa var rädd att våra stora träd skulle trilla ner. Helt galet. Och så helt plötsligt hör man världens BANG då har blixten slagit ner någonstans i närheten. Jag är inte rädd för åska men det här var rikigt otäckt.
Nog pratat om det här kommer fler bilder som jag lovade att visa innan.<3
Ha en bra kväll :)
Hanna<3
Vi var i Visby på medeltidsveckan
Hanna köpte en  fin medeltidsklänning
Vår fina stuga 10m från havet
Underbara solnedgången<3
Så det var lite bilder. Ps! Alla är oredigerade

Var ett tag sen! ;)

Publicerad 2011-09-11 13:00:21 i Allmänt,

Hejsan alla människor framför dataskärmen. Jag är inte död om ni tror det. I somras så sa jag att jag inte skulle blogga mer, men nu har jag blivit lite sugen igen efter att inte ha gjort det på så länge. Känns som sommaren gick så himla himla snabbt hann knappt inte med någoting. Men nu när jag börjar blogga igen så kommer det nog mest bli massa bilder. För jag har liksom inget att skriva om.
Men i sommras var hela min familj på ön Gotland. Vi åkte färja dit och hade en otroligt rolig vecka tillsammans. Älskar min familj. Här kommer lite bilden från semestern, som vi tagit med mammas systemkamera.
Skit nu åskar det måste stänga av datan, bilderna kommer sen

Om

Min profilbild

Ellen Christina Torkelsson

Hej! Jag är en 14 årig tjej från Skåne som älskar att fotografera. Säljer även mina foton. Kontakta mig på [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela