ellensbastadagar

Min dag i foton ♥

Winter here I come...<3

Publicerad 2012-01-31 18:32:35 i Allmänt,

Hello, tänkte lägga in lite bilder som jag tagit idag som jag tycker så mycket om. Ni får så gärna kommentera och säga vad ni tycker om dom.
När jag tar bilder så älskar jag ha med solen alltså mycket ljus, men även ibland mörka bilder. Tycker om att leka med ljuset och få lite annorlunda bilder.

Ny skolvecka!

Publicerad 2012-01-30 20:51:47 i Allmänt,

Heej! Ny skolvecka igen, tiden bara springer iväg känns som om man inte hinner göra något alls nuförtiden. Något positivt idag var att jag fick träffa rebecca igen,hon har varit sjuk hela förra veckan så har saknat henne massor. Ja och sen så ska jag göra massa kul denna veckan :)
Nu ska jag kolla på lite gossip girl avsnitt, hör kommer två bilder, gonatt<3

Stan :)

Publicerad 2012-01-28 16:40:40 i Allmänt,

Tjenare! Hade en rolig kväll igår med maja, tack för kvällen maja!
Och idag har jag varit på stan och handlat lite grejer.
Här kommer lite bilder på det jag köpt<3
Ett ljusblått glittrigt från Depend 12kr,organge glittrigt isadora 19kr,ljusblått depend 12kr
Halsband från Ur&Penn 20kr
Ögonskugga från IsaDora 50kr
(Dålig bild) Öronhänge från Ur&Penn 20kr
Mascara från Loreal 60kr (är jättebra)
Eyeliner 100kr Maybelline
Ja och sen två tröjor och ett par svarta converce skor! :)

Maja Larsson<3

Publicerad 2012-01-26 16:18:14 i Allmänt,

Hej, förlåt att det inte kom någon uppdatering igår men jag hade skrivit ett långt inlägg+med bilder när internet slutar fungera och allt försvinner. Då kände jag inte precis för att göra om det hehe!
Imorgon så ska Maja följa med mig hem, har typ inte vatt på hundra år. Sedan lite senare skjutsar mamma in oss till stan, för vi ska kolla på bio. Så det blir nog ingen uppdatering imorgon.
Ha en bra kväll<3
Måns<3<3

Skola

Publicerad 2012-01-23 16:30:34 i Allmänt,

Hej! Ny vecka nya tag. Men gud vad trött man var i morse då, kunde inte sommna igår. Idag så har det inte hänt någonting alls. Men igår så kollade jag på programmet "Äkta människor" kl.20.00 på svt1. Var verkligen jättebra, men samtidigt konstigt och det tycker jag om.
Här kommer fler vinterbilder<3

Snowtime...<3

Publicerad 2012-01-22 18:54:24 i Allmänt,

Heej! Dagen idag gar varit så himla bra, har varit ute typ hela eftermiddagen och åkt fyrhjuling med pappa. Vi körde sedan så satt min lilla syster och hennes kompis bakom med pulkor som vi hade bundit fast. Var jätteroligt, och det var ju så himla varmt och skönt ute.
PS! Linneá var här i fredags och vi hade jätteroligt, tack för dagen Linneá<3
Här kommer några bilder från dagen! Som ni kanske har fattat så är jag inte så mycket för att redigera bilder och det är för jag tycker naturen och bilderna är finna i sig och vill inte ändra dem helt.
Vad tycker ni? :)

Linneá :)

Publicerad 2012-01-20 15:48:49 i Allmänt,

Heej, blir ett snabbt inlägg nu för Linneá kommer hit typ om några minuter. Dagen har varit jätterolig, har skrattat väldigt mycket med mina underbara vänner. Ja sedan hade vi hem kunskap och då fick jag jobba med mattias och vi gjorde en äklig mexikansk soppa :S
Blir mer inlägg nu i helgen hej då<3

ellensbästadagar<3

Publicerad 2012-01-18 19:27:39 i Allmänt,

Heeeej! Har haft en superdag idag verkligen. Skolan var rikigt kul tack vare mina underbara vänner och efter skolan så följde jag med rebecca hem. Vi gjorde ett litet eget recept och den kakan blev väl sådär, kan man säga. Inte den godaste smaken men alltid kul att pröva ju.
När pappa hämtade mig så åkte vi och köpte pizza, jättegott! Nu ska jag göra lite läxa vi har sedan blir det väll att sitta framför tv:n resten av kvällen<3
Här kommer några nya bilder.
Hoppas du tyckte om dom, kommentera jättegärna<3

Måndag :(

Publicerad 2012-01-16 17:10:22 i Allmänt,

Idag så var det skola igen, asså gud vad tröt man är på den skolan. Men en kul sak var att vi åkte skridsko idag och det är ju alltid kul. Men jag är ju så sämst på det, kan inte ens åka baklänges hehe!
Nu så har jag gjort lite läxor, ikväll så ska jag kanske baka chocklad cup cakes lägger såfall upp bilder på dem senare.
Kramis Ellen<3
En blid från mobilen när det var snö typ i två dagar!<3

Slappedag :)

Publicerad 2012-01-15 21:13:50 i Allmänt,

Hej! Skola imorgon, det är jag ju så sugen på asså, not! Men en kul sak imorgon är att det är skrisko. Men är inte så bra på det men maja(åker skridsko) och rebecca(har åkt skrisko) får väl hjälpa mig hehe :) Ja och idag har jag inte gjort så mycket mer än att total städat mitt rum,var så himla skitigt, och så har jag gjort lite läxor och massa andra små saker.
Hoppas denna veckan går snabbt, på fredag ska Linneá följa med mig hem, ska bli jättekul vi har inte vatrit på riktigt länge. Gonatt och sov gott puss och kram Ellen<3
<3

Helg<3

Publicerad 2012-01-14 11:45:16 i Allmänt,

Heej! Vet att jag inte uppdaterat på två dagar men det är för att när jag går i skolan är det inte så mycket att skriva om. Men ska försöka bli bättre på det nu. Ja idag så kom mormor hit och ska stanna här tills efter maten. Sedan så kommer rebecca hit och vi ska köra ännu ett träningspass, hehe vet vi är helt knäppa ;) Men det ska bli jättekul i allafall. Igår så hade vi musik, och det var jätteroligt fick lära mig spela lite på en gitarr.
Ha en bra dag kramar från Ellen<3
Rebecca,ajg och min lillasyster! Du är bäst rebecca :)

Pannkakor<3

Publicerad 2012-01-11 18:53:20 i Allmänt,

Hej! Skolan idag har varit helt okej, följde med rebecca hem var jätteroligt. Har nog skrattat exakt hela tiden när vi var hehe ;) Vi började med att äta fika sedan så tog vi på oss träningskläderna och joggade 1km,(klarade inte riktigt hela,så bra kondition har jag) haha och vi såg ju så löjliga ut bara, sen när vi kom in igen körde vi ett träningsprogram på tv i typ 40min. Men herre gud vad ont och trött jag är i min kropp nu, får se om jag ka gå imorgon.
Nu ska jag göra lite läxa, till kvällsmat gjorde jag och pappa pannkakor idag, mums vad gott det var!
Ha en bra kväll kram Ellen<3

Första skoldagen detta året...

Publicerad 2012-01-10 16:38:45 i Allmänt,

Heej! Är jättetrött just nu efter första skoldagen :( + att vi gick ju ända till halv fyra. Ja sen har det inte hänt mer idag så har inget mer att skriva. Jo föresten imorgon så ska jag följa med Rebecca hem, vi ska springa en runda och vara lite aktiva hehe :)
Ha en bra kväll<3

Kristianstad :)

Publicerad 2012-01-09 10:24:25 i Allmänt,

Hej, idag så kommer jag nog inte hinna blogga så mycket, ska till antons lägenhet och hjälpa till lite. Ska bli kul :)
Och ja imorgon börjar vi skolan, men känns ändå lite skönt för då för man träffa alla igen och sånt.
Här kommer två bilder som jag tog igår<3

Ridningen...

Publicerad 2012-01-08 16:10:05 i Allmänt,

Hej igen, idag så har jag bestämt mig eller snarare sakt till min ridlärare att jag ska sluta med ridningen. Detta ska jag göra för att jag har tappat intresset helt och hållet efter 6 år. Jag tycker helt enkelt inte att det är kul längre, och jag vill inte att mina föräldrar ska betala för något som jag inte tycker är jätteroligt. Men jag kommer alltid att älska hästar och kanske börjar rida igen? Men just nu vill jag såklart satsa på skolan mycket.

Istället nu så ska jag göra ett eget tränings schema och träna hemma. Och jag ska springa på springbandet minst två gånger i veckan. För man vill ju inte sluta helt och röra sig det mår man ju inte bra av. 

Här kommer en suddig bild från mormors webbkamera :)


 

Mormor & Jan :)

Publicerad 2012-01-08 11:34:37 i Allmänt,

Heeej! Idag så ska hela familjen hälsa på mormor och min låtsas morfar Jan. Ska bli jättemysigt som vanligt<3
Har inte så mycket mer att skriva just idag, men imorgon ska vi åka till Antons lägenhet och fixa lite och kanske gå runt lite på stan i Kristianstad, man vet aldrig ;)
Ha en bra dag, för det tänker jag ha<3
Här kommer några bilder<3
Hoppas du tyckte om dem<3

Someone Like You<3

Publicerad 2012-01-07 11:11:48 i Allmänt,

Heej! Jag hade en jätterolig kväll igår med familjen och rebeccas familj. God mat och filmen Sherlock Homes var väldigt bra, men lite konstig. Ibland så fattade man den och ibland inte, och ibland så skrattade man typ ihjäl sig.
Ja vi kom hem vid 0.00 ungefär så sommande direkt.
Idag ska jag ta det lungt för jag har blivit färskyld igen och så ska jag umgås med min familj<3

Fredag...<3

Publicerad 2012-01-06 12:29:08 i Allmänt,

Heeej! Vaknande och var så himla glad idag så sprang ut på morgonen och tog några fina kort men sen när man kommer in och ska ldda in dom i datan så tar batteriet slut :( Men jag laddat in några mobilbilder så dom får duga idag. Ikväll så ska vi fira mamma som fyllde år i veckan, och det ska vi göra tillsammans med rebeckas familj. Först så ska vi äta på en resturang (i kristianstad) sedan ska vi kolla på den nya filmen Sherlock Homes. Så det ska bli jättekul. Nu ska jag äta middag så måste gå, här kommer lite blandande mobilbilder<3

5/1-2012!

Publicerad 2012-01-05 14:43:30 i Allmänt,

Hej! Ja, jag lever. Om bara några minuter ska jag åka till farmor med anton och mattias. Ska fika lite och prata mysigt<3
Och en helt annan sak, ni måste bara se filmen kronjuvelerna. Den är så himla himla bra. Om ni vill se den nu finns den på svtplay. Jag blev så himla berörd av den grät hela tiden på slutet. Och man kan inte sluta titta och man bara älskar slutet. Och sen var där så bra skådespelare som bill skarsgård. Har ni tittat på den? och vad tyckte ni?
Ha en bra dag<3

Är sjuk :(

Publicerad 2012-01-03 10:10:03 i Allmänt,

Heej! Vet att jag inte uppdaterat nu de senaste dagarna men det är för att jag är sjuk :( Inte så kul nu när man väl har lov. Men i allafall på nyår så hade vi jätteroligt, den bästa nyåren jag varit på. Skrattade nog hela kvällen hehe. Jag,rebecca,rebeccas stora syster johanna och linneá från helsingborg sov i ett rum på natten (alla sov över) Sommande typ klockan tre och sov till klockan halv tolv på dagen. Fast det så var man ju sjukt trött efter åt.
Ja sen nu har jag bara blivit jätteförskyld och har hela tiden ont i huvudet.
Ha en bra dag kram Ellen<3
Hittade en gullig bild på mig och min lilla syster när vi var små<3

Om

Min profilbild

Ellen Christina Torkelsson

Hej! Jag är en 14 årig tjej från Skåne som älskar att fotografera. Säljer även mina foton. Kontakta mig på [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela