ellensbastadagar

Min dag i foton ♥

Litet inlägg om vad jag gör...

Publicerad 2011-10-31 20:23:53 i Allmänt,

Hejsan! Helgen förra veckan var fantastisk. Rebecca och Linneá sovde över här(berättar mer om det sen) var jättekul och blev väldigt mycket skratt! Idag så har jag kollat på den nya animerade filmen Tintin, tyckte inte att den var så bra men men var väl helt okej. Imorgon så ska jag mamma och hanna göra en mysig utflykt upp till Vedema. Vi ska cyckla hela vägen dit sen fika där. Ska bli supermysigt!
Ha det bra<3

bloggpaus!!

Publicerad 2011-10-25 16:26:44 i Allmänt,

Ja ni ser ju på rubriken pallar inte blogga denna veckan.KOmmer säkert börja igen när det blir lov! Ha det bra<3

Underbar helg :)

Publicerad 2011-10-23 15:10:18 i Allmänt,

Oj oj oj det var ett tag sedan! Men jag har inte hunnit uppdatera innan så det får bli nu. I fredags så åkte vi ju alla till Maja för att vi skulle sova där. Var en jätterolig kväll som jag aldrig glömmer. Åt chips på morgonen mums gott ;) Haha nej allt var helt galet, lägger in bilder under veckan. Tack alla som var med ni är bara bäst!<3
Sen då i lördes var man ju jättetrött och på kvällen skulle vi åka till mammas jobbarkompis och äta mat så jag åkte hem och fixade mig och vilade lite. Mammas jobbarkompis heter Helena och hon har byggt ett helt eget hus i Kristianstad med sin man. Asså detta huset var helt underbart. Det såg ut som en slott innuti typ. Huset är vit spacklat och helt underbart. Nu hade de inte kommit så lång utan bara hade tagit in köket och ett bord. Och så var det iskallt där så fick sitta med filtar. Ja och vi hade en jätterolig kväll.
Idag så känner jag mig inte alls bra mår illa för jag proppat i mig godis nu i två dagar, ont i huvudet och allmänt trött. Så idag gör jag läxor och ska städa mitt rum för det kom en spindel krypande innan! Usch! :S
Ha det bra<3
Gangsters! :)

ALICE! :D

Publicerad 2011-10-20 19:47:43 i Allmänt,

Hejsan! Idag så följde jag med Alice hem,vi hade roligt och pratade mycket.Men blev lite sur på Alice ett tag för alice facerapade mig exakt hela tiden, och började typ chatta med alla. Haha men var faktiskt kul ändå ;) Ja orkar inte skriva mer idag.Imorgon blir det tjejkväll hos maja kommer att bli fett kul! :) Ja och vi ska äta kina-mat mums!! Sen ska vi trycka i oss godis tills vi spyr nej skoja.
Ha det bra<3

Längtar... :)

Publicerad 2011-10-19 18:26:26 i Allmänt,

Hejsan! Börjar blogga nu igen. Tog en paus innan för vi hade så mycket läxor och prov så jag hann inte med riktigt.Men nu börjar jag blogga som vanligt igen.Och på fredag så ska jag mina bästa vänner Rebecca,Alice,Maja och Linneá sova över hos Maja.Var ju rätt längesedan vi hade vår lilla tjejkväll tillsammans.Så det ska bli superduper kul.Sen den 18 november ska hela klassen sova över på villevallen i Hörja! Ska också bli himla kul.
Ja nu ska jg göra en matte-läxa sen blir det att kolla på bonde söker fru och hawaii five-0.
Lägger in lite bilder nu från tjejkväll hos mig vi hade i april!
Ni är bara bäst<3

Blogg paus!

Publicerad 2011-10-17 17:41:52 i Allmänt,

Ja ni ser ju rubriken. Jag tänker ta en liten paus från bloggandet ett tag, sen får vi se när jag börjar blogga igen. Detta gör jag för jag känner mig stressad att alltid behöva blogga och tänka på det. Speciellt nu när vi har prov hela tiden. Men ha det bra sålänge<3
Puss & kram ellen :)
Ta mig tillbaka...

Rebba ;)

Publicerad 2011-10-14 22:44:20 i Allmänt,

Tjenare! Asså gud vad jag och Alice skrattade idag på tekniken trodde jag skulle kissa på mig! haha går inte att beskriva så roligt det var, det vet bara Alice ;). Ja så hade vi ju so prov på morgonen och det känndes väldigt bra. Men ska ju inte ta ut något i förskott. Efter skolan följde Rebecca med mig hem. Och åkte hem vid tio-tiden nu. Asså herre gud vad roligt vi har haft. Vi har skrattat fruktansvärt mycket! Ja och nu ska jag se vem som åkte ut från Idol.
Gonatt!<3 puss och kram ellen
Vill attt det ska bli vår och sommar igen...

Torsdag 13/10-2011 :)

Publicerad 2011-10-13 18:07:20 i Allmänt,

Hejsan :) Idag har varit som vanligt en lång tråkig torsdag. Vi har haft slöjd och jag och fanny gör en hylla. Man kan ju inte säga att vi är bäst i träslöjd direkt ;) Men men det går framåt men väldigt sakta. Ja och sen så hade vi fördjupning, och jag och Rebecca förhörde varandra inför so provet imorgon. Känner mig faktiskt rätt säker på det. Och så har vi engelska prov på onsdag. Har ju prov hela tiden känns det som! Men livet går vidare. Imorgon följer Rebecca med mig hem ska bli jätteroligt, har inte vatt på länge. Sen på lördag fyller min bror Anton 17år. Och då kommer kusinen,mormor o morfar,farmor o farfar och så hela Rebeccas familj!  :)
Hej då kram och puss ellen<3
Ja vi är ju fult normala ;)

:)

Publicerad 2011-10-12 16:27:01 i Allmänt,

Hej! Idag så hade vi simmning i skolan,inte så kul(är inte bra på det heller). Men det gick helt okej, men gud så trött man var efteråt. Och så fick man stressa skit mycket för att hinna till nästa lektion. Så jag kom 10min försent. Inte så kul om man säger så men vi har världens bästa lärare så hon förstod. Ja anners idag så har jag fått tillbaka mitt tyska-prov. Är helt nöjd och är inte underkänd i något.
Ja nu sitter jag och övar på engelska glosor tills imorgon. Och sen ska jag öva på So för vi har prov på fredag. Och har inte övat något alls :(
Ha det bra! Och ikväll kollar man på Bonde söker fru och Hawaii five-0!<3
Går inte att beskriva så mycket jag saknar sommaren och allt bad! <3

Tyska-prov imorgon :S

Publicerad 2011-10-10 18:39:33 i Allmänt,

Hej! Idag har dagen varit seg som vanligt, haft gympa och det är ju skit tråkigt. Imorgon så är det ju ridningen, och LInneá en av mina bästa kompisar ska börja i min grupp nu. Kan inte beskriva i ord så kul det ska bli. Så imorgon så följer hon med mig hem från skolan sen så kör Linneás pappa oss till ridningen. Ja och imorgon har vi tyska-prov så det blir att gå igenom allt idag. Sen på fredag har vi geo-prov om Asien. Har inte börjat öva en men ska göra det idag tror jag. Men anners ha en bra dag. Kramis Ellen<3
Hanna min syster och jag, älskar dig bästa syster<3

Ullared!!!

Publicerad 2011-10-09 19:09:46 i Allmänt,

Tjenixen! Har inte uppdaterat i helgen och det har jag inte gjort för att jag inte haft tid eller orkat. I lördes gick man upp kl. 05.00 och åkte hemifrån 06.00. Vi åkte ju till Ullared. Sov hela vägen dit var svin trött. Ja och jag hade en fantastisk rolig dag tillsammans med mamma. (jag älskar dig mamma) Detta köpte jag i allafall:
*En ring
*En svart vinterjacka som är skitsnygg<3
*En svart långärmad tunn tröja
*Ett svart grått linne
Ps! Fanns typ inga kläder alls i min storlek allt var typ utsålt :(
*Julklappar
*Godis
*Mascara
*Ansiktsmask
*Och till sist en av Paris Hiltons parfymer som heter Siren! Luktar ass gott! :)
<3

Torsdag! :):):)

Publicerad 2011-10-06 17:15:03 i Allmänt,

Tjena! Dagen idag har varit seg som vanligt. Idag går vi ju till halv 4. Men vi har skit långa raster så det är helt okej. Sen så gjorde jag klart den jäkla engelska läxan om Asiens musik idag på fördjupningen. Har hållt på med den jättelänge, hatar det. Men tror det blev rätt så bra. Ja och nu så har jag kommit hem och idag blir det att öva till tyska provet, och samma imorgon!
PS! Glöm inte robinsons ikväll :)<3
Är det någon mer än jag som inte tycker om Paolo Roberto! Hatar när han skriker som en idot!!

Dålig uppdatering :(

Publicerad 2011-10-05 15:28:41 i Allmänt,

Hejsan! Dålig uppdatering vet.. Men har liksom inte årkat och har inte hänt något speciellt. Hoppade på ridningen igår hoppade något med 1 m. Är himla nöjd och glad. Och denna veckan har vi skit mycket läxor och två prov vi ska öva till på till nästa vecka. Och en rolig grej är att på lördag så jag,pappa,mamma och Anton åka till Ullared.
Nej nu ska jag göra en SO läxa!
nästan 2års gammal bild på mig på mormors fest!!

Hos mormor!

Publicerad 2011-10-02 11:55:58 i Allmänt,

Tjenixen! Sitter här hos mormor och väntar på maten. Jag sov jättegott inatt så är pigg idag. Ja anners så är det bra. Så blir vanlig uppdatering på måndag. Ha det bra<3


Mormor<3

Publicerad 2011-10-01 11:56:41 i Allmänt,

Hejsan alla! Bloggade inte igår för jag hade inget att skriva om. Anton(min bror) kom hem igår efter att ha varit i sin lägenhet i 2 veckor. Har saknat han super mycket. Så vi var mycket igår och hade kul. Idag så ska jag åka till mormor och sova där tills imorgon. Ska bli jättemysigt. Så det kommer nog inte bli någon uppdatering mer i helgen, bara om jag får i gång mormors sega dator.
Ha en bra helg puss och kram ellen<3

Om

Min profilbild

Ellen Christina Torkelsson

Hej! Jag är en 14 årig tjej från Skåne som älskar att fotografera. Säljer även mina foton. Kontakta mig på [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela