ellensbastadagar

Min dag i foton ♥

Tisdag!!!!!

Publicerad 2011-05-31 20:27:34 i Allmänt,

Hej alla! Kom precis ut från duchen. Idag har Alice varit hos mig skitkul. Vi har badat som in ii. Först så kom vi hem och var skit varma och åt en liten fika sen bytade vi snabbt om och hoppas rätt ner i poolen. Så himla skönt 20 grader var det. Perfekt, och som turär blåste det inte mycket bara varm luft. Anners brukar det typ blåsa storm. Ja och så gjorde vi en jätterolig tävling i poolen. Man skulle fylla upp en spann med vatten och sen springa med den i vattnet till adnra sidn och hälla den i en hink. Gick upp på att den som fyllde hinken först vann! Jiho jag vann :)
Älskar dig Alice och tack för en toppen dag<3

Run to the hill!

Publicerad 2011-05-30 19:49:30 i Allmänt,

Hej alla! Just nu är jag dö svettig och vill bara hoppa in i duchen, men tänkte bara skriva att jag just hade springit på spring bandet. Så himla skönt att röra på sig, och speciellt att springa på spring bandet. Där kan man ändra tämpo själv och man kan ändra hur höga backar man vill gå i. Bara så kul och då vill man röra sig.
Have a nice day<3
Från trädgården<3

Måndag!

Publicerad 2011-05-30 16:56:16 i Allmänt,

Hej alla! Idag är det tråkiga måndagen. Idag hade vi hemkunskap för sista gången på terminen innan skolavslutingen. Vi städade såklart. Vi fick rengöra underlägg och alla kastrullerna med stålull. Jättekul!  Men som tur va fick vi välja vem vi skulle jobba med så jag jobbade såklart med Rebecca. Sen så på tyskan så fick vi reda på vad vi hade fått på provet. Jag fick 63 av 66. Så är väldigt nöjd är på nivå 3 alltså det högsta man kan komma. Och på No:n så skulle vi skriva vad vi tyckte om en Liljekonvalj haha helt konstigt, men det bra var att vi fick gå ut i skogen och göra det och hitta en. Men herre gud så varmt det var, hållde på att svettas ihjäl. Skulle bada när jag kom hem men det blev inte av. För det blåser alltid storm här för det är så öppet ut mot alla åkrar. Så det för jag göra någon annan dag.
Ha en bra kväll<3 kram ellen :)
Tagit med mobilen!

Mors-Dag<3

Publicerad 2011-05-29 18:37:08 i Allmänt,

Hej alla! Förlåt att jag inte bloggat idag men har varit helt upptagen med att vara med familjen. På morgonen idag gav jag mamma ett fint kort som jag gjort själv , för det är ju mors-dag idag. Hon blev jätteglad :) Sen så har jag städat på mitt rum lite för gjorde aldrig det igår, läst Harry Potter! Och efter vi ätit middag så åkte vi ner till farmor och pratade och fikade och hade trevligt. Mycket lyckad dag. Skolan imorgon blää känner inte alls för det men vem gör det. Bara 6 skoldagar till :D<3 Och sen på onsdag så är det prov i svenska och satsdelar. 

ha det bra hej svejs<3

Kattungar<3

Publicerad 2011-05-28 14:19:24 i Allmänt,

Hej alla! Jag var precis ute och tog kort på våra kattungar som är 2 och en halv dagar gamla. Jag tycker de är så himla himla söta<3 Fast de inte öpnnat ögonen. Blev inte jättebra bilder för de ligger i en hård påse så det är väldigt mörkt där. Men tog en bra bild i allafall.<3
Man ser inte riktigt alla för de ligger på varandra men de är 5st! 2 st oranga 2st svart vita och en spräklig. Är också så glad att vi fick två oranga. De är så himla fina och såklart de andra också.<3 

Mina bästa vänner<3

Publicerad 2011-05-28 11:22:40 i Allmänt,

Vill bara göra ett inlägg och skriva att jag har världens bästa vänner och det är jag väldigt glad över.
Alice är den jag har varit vän med längst eller träffats mest. Och jag skulle inte kunna klara mig utan henne. Hon är bara så omtänksam och speciellt väldigt rolig. Och vi har aldrig haft ett stor bråk bara några små som vi har löst direkt. Och jag känner att jag kan berätta precis allt för Alice. Och vi har alltid väldigt roligt när vi är och gör våra galna filmer tillsammans haha. Älskar dig Alice och hoppas du alltid vill vara min bästavän.<3
Rebecca har jag varit kompis med ända sen jag var bebis. För våra föräldrar är väldigt bra kompisar sen vi var små. Men tyvär har jag inte kunnat träffa rebecca så ofta för vi har inte gått i samma skola innan. Så det har mest blivit på loven m.m. Men nu när vi har börjat i samma klass är det helt anorlunda. Nu är vi mycket bättre kompisar. Rebecca är en helt galen men otroligt snäll bästavän. Och har alltid jättekul tillsammans med henne. Älskar dig och vill alltid vara din bästavän<3
Maja har jag precis börjat känna nu när vi började i sexan. Men det känns redan som vi har varit kompisar jättelänge. Vi har kommit väldigt nära varandra på så kort tid. Maja är en jätterolig och snäll ja allt en bästakompis kan vara. Och finns där alltid för en. Vi har alltid lika kul tillsamnmans. Älskar dig maja och hoppas vi kan fortsätta vara bästakompisar.
Linneá är en helt fantastikt snäll tjej. Som jag också kommit väldigt nära på kort tid. Hon har jag också bara börjat känna nu i sexan och vi kan redan prata om vad som helst tillsammans. Och varje gång vi är har vi lika roligt. Linneá du är snäll,omtänksam,rolig och har ocks¨väldigt fin klädstil om jag får säga det själv. Älskar dig med och hoppas vi alltid ska vara bästakompisar.
Tack för att ni finns<3

Lördagen den 28/5

Publicerad 2011-05-28 10:42:47 i Allmänt,

Hej alla! Jag har precis hoppat ut ur duchen. Så himla skönt att ducha på morgonen. Ja idag så ska vi kanske kolla på Antons lägenhet hela familjen. Och sen ska vi äta en snabb kvällsmat ikäll och sen drar hela familjen till hässleholm för att kolla på bio. Vi ska kolla på Pirates of the caribbean 4! Ska bli så himla kul. Har längat att få se denna skit länge nu. Så det ska bli jättekul.
Litet inlägg idag men måste börja städa mitt rum har inte städat det på 2-3 veckor! Inte så najs.
Men ha en bra dag kram ellen<3

Rebecca och Maja :)<3

Publicerad 2011-05-27 17:45:17 i Allmänt,

Hej alla! Just nu är jag så himla glad för jag har så himla snälla och roliga vänner. Maja och Rebecca har precis åkt hem från mig. Har haft en av mina roligaste dagar i mitt liv måste jag säga. Det började då med att de kom hit och då kollade vi på två filmer som jag och min bästavän Alice har gjort tillsammans(dem bästa hittils). Haha de tyckte dem var väldigt bra, och sen så spelade vi Wii i säkert två timmar. Haha så himla kul och det roliga var att när vi spelade ett spel förlorade rebecca hela tiden ;) Ja efter det så åt vi middag, hamburgare med bröd m.m. Superduper gott. Sen så spelade vi lite spel och kollade på en jättebra film som heter Bortspolad eller bra den är mer rolig. Och till sist nu så gick vi ut och tramsade och jag tror bara Rebecca och Maja förstår hur roligt vi hade asså. Bara massa skratt och flams och trams. Så där låg vi på studsmattan i allt regn och tramasade.
Tack Maja och Rebecca för en helt underbart rolig dag! Älskar er<3

Studie-Dag! :)

Publicerad 2011-05-27 10:22:39 i Allmänt,

Hej alla! Idag är det Studie-Dag JIHO!!! Och Rebecca och Maja kommer hit. Så himla kul. Och så ska de få se min och alice film. Haha tror de kommer att tycka att den är jättebra och rolig. Eller det får jag hoppas. Ja och de kommer hit kvart över elva ungefär. Så de kommer typ om en timme. Var längesen jag var med Maja. Idag så sov jag till kl. 09.30. Var skit skönt. Har varit så himla trött denna veckan. Och jag har räknat och i SKOLDAGAR ska vi bara gå 6 dagar till. Skit vad gött. Längtar tills sommarlovet så jag håller på att dö.
Hej då och ha det bra<3
Haha rebecca<3
Majsegumms! Ps! Alla bilder är tagna med majas kamera<3

Hanna<3

Publicerad 2011-05-26 16:53:21 i Allmänt,

Vill bara säga att jag har världens bästa syster Hanna<3 Älskar dig :)
Hanna<3

KOmmer inte på någon rubrik!

Publicerad 2011-05-26 16:48:46 i Allmänt,

Hej alla! Just nu är jag jättetrött. Men ska vara med och rida ikväll ändå. Idag har varit en helt normal dag.På gympan så lekte vi dunk gömme(vet inte hur man stavar) i skogen. Var faktiskt väldigt kul och där fanns många gömställen. Och på fördjupningern så fick vi vara ute och spela brändboll om vi ville och inte hade några läxor. Och det har inte vi så vi stack ner till planen och sätt där och kollade på. Ville inte svättas i kläderna därför var jag inte med. Men Alice var med och Viktor, väldigt duktiga. Ja och nu så ska jag äta snart sen kl. 18.00 bär det av till vinslöv. Ska ju rida. Ja och sen kommer man inte hem förens halv nio riktigt segt. Och så ska man fika efter det och duscha ja tar skit lång tid bara. Och imorgon så har vi Studie-Dag! JIHO!! :) Rebeccca och Maja ska komma hit kl. 10.00 på morgonen. Ska bli jättekul.
Ps! Vår katt mamma Smulan har fått sina kattungar idag, hon liksom visade mig dem. Var så himla små bara en halv dag gammla. Längtar tills de blir lite större för då blir de sötare.
Ha det bra! Hej svejs<3
Bild från övernattningen hos mig. Från vänster Maja,Linneá,jag,Alice och Rebecca<3

Onsdag kväll!

Publicerad 2011-05-25 19:28:59 i Allmänt,

Hej alla. Idag har Alice varit hos mig jättekul har det varit. Vi har spelat sims 2 kollat på våra filmer och spelat ett spel m.m. S¨himla kul hahah :D Skolan idag var helt okeey. Fortfarande väldigt roligt på rasterna. Ja och nu  efter matten cycklade jag en runda med pappa. Rundan heter Lila brorundan och är super duper fin. Ja och nu ska jag kolla på tv fast vet inte på vad.
Men ha det bra i allafall<3
Alice i femman när vi var i bejstorp(skit kul där!) <3

Storm,Regn och Hagel!

Publicerad 2011-05-24 19:02:52 i Allmänt,

Asså måste bara skriva en sak. Asså skit vad det regnar och blåser och haglar ute! Har aldrig varit med om värre. Bara rikigt öser ner. Är så himla trött på dett regnet nu :( Ha en bra kväll :)

Mina katter<3

Publicerad 2011-05-24 17:26:16 i Allmänt,

Jag har 3 katter.Vi har en utekatt som heter Smulan och hon är mamma till våra två andra. Sen har vi Pelle som jag tror är 3 eller 4 år gammal. Och sen till sist Trisse som är 2 eller 3 år gammal. Båda våra innekatter Pelle och trisse är väldigt tjocka och muliga. Men det tycker jag bara är sött. Smulan är spräcklig med alla möjliga färger. Pelle är vit på halsen och sen orange på kroppen. Och till sist Trisse han är hel orange. Här kommer bilder på alla<3
Trisse! Han sover alltid lite konstigt<3
Trisse igen så söt<3
Trisse<3
Älskade Pelle<3  Har bara en bra bildpå honom tyvär på min data.
Smulan<3

TRåkig daag!

Publicerad 2011-05-24 17:06:59 i Allmänt,

Hej alla. Förlåt att jag inte bloggade igår var bara så trött, alltså orkade inte bara göra det. Men nu bloggar jag ju så det är bra. Igår var det en helt sanslöst seg dag, samma idag.Utom på alla rasterna för då var vi helt galna hahaha.Idag hade vi Tyska-prov sista lektionen. Kändes faktiskt väldigt bra, och jag svarade på allt. Nu så håller jag på att lacka mina naglar, har hört att det är bra och stärker dem. Sen efter detta så ska jag äta. Och sen vet jag faktiskt inte. HAR INGA LÄXOR DENNA VECKAN! Så himla himla skönt. Är typ den ända veckan vi inte har fått någon läxa, helt konstigt. Men det beror nog på att vi snart har sommarlov. Längtar som in i bomben till sommarlovet. Det finns inget bättre än sommarlovet på hela året.
Japp ha det bra<3 Kanske skriver igen ikväll får hoppas.
Alice,Jag(vet ser jättedum ut på den bilden)Linneá och Rebecca. Bästa Maja som tog kortet synd att hon inte kunde komma med på fotot<3

Sunshine<3

Publicerad 2011-05-22 10:40:18 i Allmänt,

Hej alla glada människor. Idag ska jag öva till tyska provet som vi har tills på tisdag. Sen efter det så har jag lovat att hjälpa mamma i trädgården. Ska faktiskt bli mysigt, och så är det ju rätt varmt ute så det är ju skönt.
Tänkte berätta lite från TYringe-Dagarna igår. Ja det började ju att vi kom till Rebecca jag och Maja och där hade vi väldigt kul, vi lekte med ankorna(hahaha). Sen typ efter 1h så började vi gå ner till Tyringe-dagarna. Och där var rätt så mycket folk. Först kollade vi på någon som hissade upp en bil 10.5 m upp i luften med en kran och sen släppte den. Haha trodde det skulle låta jättemycket men det gjore det inte. Sen så kollade vi lite på talang jakten, var rätt så tråkigt. Så vi gick och åkte en jätterolig karussel. Älskade den. Sen efter det var det dags för Alice och Linneás modevisning. Och det gick jättebra, båda var väldigt snygga i håret och sminket var jättefint. Ja efter det så åkte jag till min kusin för han fyllde år. Var jättekul där också.
Ha en bra dag här kommer lite bilder som mamma tagit från trädgården m.m<3

Tyringe-dagarna<3

Publicerad 2011-05-21 11:29:32 i Allmänt,

Hej! Idag är jag rikigt glad för jag ska till Tyringe dagarna med de bästa vännerna som finns Alice,Rebecca,Maja och Linneá. Först kl. 13.00 ska jag till Rebecca, dit ska också Maja. Alice Och Linneá ska inte dit för de ska gå modevisning för frisyrer så de måste fixas innan. Men när vi har varit hos rebeccca ett tag går vi nog ner till Tyringe och är där och åker karoseller m.m. Sen kl. 16.00 ska Alice och Linneá gå modevisningen för Mys place(Vet inte rikigt namnet)för smink och frisyr. Jag måste tyvär åka kl. 17.00 till min kusin för han fyller år, ska såklart bli jättekul men jag hoppas att jag hinner se Alice och Linnea först. Men tyvär ska jag inte ha min rosa klänning idag för jag är rädd att jag fördärvar den och sånt när man håller på och åka karuseller och sånt.
Nu ska jag öva till tyska-provet som vi har tills på tisdag :)
Ha det bra alla<3
Jag,Simon(kusin)Bror och syster<3

Nya klänningar!

Publicerad 2011-05-20 19:10:10 i Allmänt,

Här är två nya klänningar som har flyttat in i min garderob<3
Älskar den<3 Ska ha den imorgon på tyringe dagarna.
Älskar denna med<3
Ha en bra fredags kväll<3
Gör jätteful min :S

Hos Rebecca!

Publicerad 2011-05-20 14:05:27 i Allmänt,

Hej alla människor! Just nu är jag hos rebecca och vi har jättekul. Nu ska vi spela sims3. Det är jätteroligt.
Rebecca<3

I Skolan

Publicerad 2011-05-19 08:49:06 i Allmänt,

Hej! Just nu har vi mentorstid! Asså den är lsut så vi får göra vad vi vill. Jag glömde helt bort att blogga igår så jag gör det nu. Jo igår var det ju orgentering, och jag trodde inte det skulle gå bra men det gjorde det. Jag klarade alla haha men det är nog tack vare Alexandra och Alice. Igenteligen så skulle man springa själv men jag sprang lite sakta i början så att Alice som var efter mig skulle komma i kapp, och sen kom också Alexandra efter så vi sprang tillsammans. Så det gick bra, och sen var vi så snabba så vi kom tillbaka mycket tidigare än de trott så sen när vi hade duchat så hade jättelång rast. Måste gå nu lektionen börjar hejdå!<3

Världens segaste dag!!

Publicerad 2011-05-17 19:34:37 i Allmänt,

Hej! idag har det verkeligen varit världens segaste dag. Hatar tisdagar går ända till halv 4. Bara så långsamt och sen de segaste lektionerna okcså på den dagen. Har precis gjort klart en matte läxa och en no läxa! Och övat lite till vårt so prov vi ska ha på fredag. Och sen fick vi reda på att vi skulle ha tyska prov också till på tisdag. Så det bllir att sitta och öva på tyska i helgen lite :S Men imorgon så ska vi i allafall ha en orgenterings dag! Hatar orgentering bara för jag är så dålig på det, hittar aldrig kontrolerna. Men ska försöka sammarbeta med Alice, vi har bestämt det.Och så är jag rädd att jag ska springa vilse i skogen. Vet inte varför men ska ha med mig min mobil. Och ni får tycka att jag är hur tramsig som helst.
Ja det var lite vad jag har gjort idag, och en liten sak vad vi ska göra imorgon.  Kram ellen<3
Mamma tagit<3

Slappedag!

Publicerad 2011-05-15 14:48:22 i Allmänt,

Hejsan alla. DEtta kommer inte bli ett långt inlägg utan jag ska bara skriva att idag har jag haft en rikigt slappedag. Riktigt skönt att ha det ibland. Och en helt annan sak! Skit vad bra det gick för eric saade igår. Trodde typ att vi skulle komma sist som vi brukar och så kommer vi 3:a. Helt sjukt. Och så låg han 1 rätt så länge också. Tyckte landet som vann var skitdåliga. Ska gå nu.
Ha det bra<3 kram

I´m happy

Publicerad 2011-05-14 17:03:06 i Allmänt,

Så här ser jag ut ikväll<3
Håret spretar lite där uppe men det är bara för att jag precis fönat det!<3

Eurvision!

Publicerad 2011-05-14 16:29:22 i Allmänt,

Hej! Just nu har jag duscha för vi ska ha gäster ikväll. Jag ska ha på min snygga röd blommiga klänning. Älskar den skulle kunna ha på den varje dag, men det skulle nog bli tråkigt då. Men i allafall hoppas jag att det går bra för eric saade ikväll. Ska såklart sitta uppe och kolla ända till kl. 01.00. Älskar Eurvision tycker det är skit kul. Speciellt när röstningen börjar.
Ha nu en bra kväll<3 kram ellen

Parfymer

Publicerad 2011-05-13 18:44:46 i Allmänt,

Hej igen tredje inlägget för idag<3
Ska bara göra ett kort inlägg om vilka parfymer jag andvänder varje dag. Har tagit bilderna själv.
1. Katy Moss parfymen Wild Meadow
Luktar super duper gott. <3
2. och 3. Adidas parfym. Den mörk rosa heter Fruity Rhythm
Och den gula som är mer somrig heter Free Emotion

Rebecca Windh<3

Publicerad 2011-05-13 17:31:37 i Allmänt,

Jag saknar dig så himla mycket Rebecca<3 Rebecca har varit i Cypern nu i en vecka och kommer hem idag. Har saknat henne skit mycket. Jag och Rebecca har varit jättebra kompisar sedan jag var bebis. för våra föräldrar har alltid varit kompisar. Rebecca är en otroligt snäll och glad person, och när hon är borta känns det tomt. Hoppas du haft kul Rebecca<3
Älskar dig bästa vän<3
Jag och Rebecca när vi var små. Jag till vänster och Rebecca till höger.<3
Jag och Rebecca för förra midsommaren<3

Fredag!

Publicerad 2011-05-13 16:58:03 i Allmänt,

Hej! Idag är det änteligen fredag och det betyder HELG! Jiho har varit en så himla seg vecka. Jag sitter just nu på mitt rum och bara gör klart en engelska-läxa. Har mycket läxor till nästa vecka. Och så ni vet är jag inte en sådan person som gör läxor 1 dag innan, för det klarar inte jag blir så himla stressad. Så om vi har typ glosor tills på tisdag så börjar jag typ öva på dem på söndagen för att de verkligen ska gå in och fastna. Funkar för mig, men andra kanske tycker att det är lättare att man gör det en dag innan eller något sådant.
För nu en helt annan sak. Blev ni inte glada att Eric Saade åkte vidare till finalen i TYskland. Blev så himla glad. Tyckte det var så himla tråkigt förra året när vi inte gick vidare :( Men i alla fall så tycker jag eric är väldigt bra på att sjunga och är otroligt snygg. Jag har sett han live på rikigt än gång. Det var på Gröna Lund när det var Sommarkryset. Var rikigt kul åkte karoseler runt hela scenen när han sjöng och sånt. Lång inlägg idag.
Ha en bra fredagskväll<3
Så himla snygg<3

Trött!

Publicerad 2011-05-12 16:19:57 i Allmänt,

Hej alla! Just nu är jag skit trött, vet inte varför. Men i alla fall idag var det ju Operation Dagsverke, och jag och Linneá lavade bränne. LInneá kom till mig kl. 10.00 så vi kunde få lite sovmorgon(var riktigt skönt). Sen så började vi ju lava i korgar och sånt, och det tog 2h för oss att lava 4 korgar. Haha jag och Linneá var helt slut. Sen så skulle vi hem och laga middag. När vi kollar i frysen så hittar vi bara stelfrusen köttfärs. Sen så tog det typ 20min för den att värma upp i mikron. SEn så gjorde vi biffar av det. Blev väldigt gott men väldigt starka var det :)
Sen nu så var vi ute och tog lite bilder men det var tyvär inte många som blev bra. Tack Linneá för en till jätterolig dag<3
Jag och Linneá<3
Nu så ska jag åka iväg och rida så här kommer en bild på mig när jag rider.
Bilden ser väldigt dum ut för att jag lutar mif fram men det är för
att jag rider lätt och reser mig upp i mellan åt. :) Hästen heter Iceman
och är jättesnäll<3

Sunshine

Publicerad 2011-05-11 19:38:30 i Allmänt,

Hej! Nu har jag precis gjort lite matte. TRåkigt.. Men i allafall jag hade jättekul och mysigt hos Linneá. Vi badade väldigt mycket haha, var jätteskönt. Var så himla varm så jag hållde på att dö. Sen så pratade vi och åt rulltårta, sen åkte jag hem. Tack Linneá för en jätterolig dag.
Imorgon är det Operation Dagsverke. Och då kommer Linneá hem till mig för att jobba. Vårt jobb för vi ska få pengar är att vi ska lava bränne. KOmmer bli jättekul och sen vid middagen när vi är jättevarma tar vi ett dopp i min pool. Älskar verkligen att ha en pool, finns inget bättre. Känns så skönt att veta att man alltid har någonstans att bada.
Hej då kram<3
MIn bild<3

Hos Linneá<3

Publicerad 2011-05-11 15:16:21 i Allmänt,

Hej alla människor där ute i världen! Just nu är jag hos Linneá Johansson.Vi började med att åka hem till Linneá och lämmna väskor och ta pengar. Sen efter det så cycklade vi till Tyringe glass. Jag och Linneá tog bara chocklad glass. Jätte jättegott. Sen satt vi där och åt och pratade länge. Sen cycklade vi tillbaka till Linneá igen, och nu håller vi på att byta om för vi ska bada.

Ha fortsatt bra dag<3


Linneá<3<3<3

Heeeeeeeeeeeeeeeeej

Publicerad 2011-05-10 17:50:11 i Allmänt,

Hej alla människor där ute! Idag har varit en väldigt rolig dag, och varm. Det var speciellt roligt på rasterna. Alice,Maja,Fanny och Linnea vet vad jag menar ;) Hehee
Nu när jag kom hem tog jag ett äpple och lite coca coola och la mig och solade lite. Kan inte säga att jag blivit brunare men det var bara väldigt skönt och avslappnade att ligga där i solen. Nu ska jag snart äta, och efter det ska man öva på några himla engelska verb.
Ha det bra alla<3
Jag och Alice<3

Bloggar!

Publicerad 2011-05-09 17:36:31 i Allmänt,

Hej alla människor där ute i världen. Idag har varit en helt vanlig och tråkig skoldag. Och på klassrådet fick vi veta att min klass då 6c har dåligast ryckte på hela Tyringe skola. Känns verkligen skönt att höra det! NOT! Och det är ju tack vare alla skolkarna i vår klass och alla som fördärvar på lektionerna. Tycker det är så himla tråkigt. Men det är ju deras framtid så jag bryr mig inte, jag bryr mig bara på de som kommer försent för de förstör allas undervisning, för alla vi som vill ha ett bra liv i framtiden. Anners har väl dagen varit bra.
Skit vad varmt det har varit idag<3 så himla skönt.
Nu skulle jag bara skriva upp några väldigt bra bloggar som jag följer dagligen, och som rekomendera att läsa.
* www.aliceson.blogg.se  Detta är Alice min bästa kompis blogg! Jättebra.
* www.kenzas.se Älskar denna bloggen.
* www.fokis.se Älskar denna bloggen också.
* www.tyras.se Har precis börjat kolla på den och den är riktigt bra.
* www.blondinbella.se Också mycket bra.
Ja här är lite bloggar jag läser. Ha en det bra ses<3
Kenza<3
Foki<3
Tyra<3
Alice<3 Älskar dig
Blondinbella<3

Alice<3

Publicerad 2011-05-08 11:59:03 i Allmänt,

Idag ska Alice komma till mig. Ska bli super duper roligt<3 Vi kommer nog att spela sims2 och göra massa annat roligt.
Älskar dig så himla mycket Alice. Du är världens bästa vän<3 Vi har varit kompisar sen i början av 3, och vi har inte bråkat en enda gång<3
Haha jag och Alice för många år sedan. Vi har alltid varit väldigt tramsiga ;)

7/5-2011

Publicerad 2011-05-07 11:31:55 i Allmänt,


Hej alla snart ska jag äta men vill lägga upp en bild jag hittade på mormors data som är gammal<3

 Hos mormor :)

Mormor :)

Publicerad 2011-05-06 18:41:48 i Allmänt,

Hej alla!! Just nu sitter jag hos mormor. Och ska vara här tills imorgon. Skolan idag har varit helt okey.

Nu ska jag gå ut. Litet inlägg, hej då ha en bra kväll<3<3

Skolavslutning

Publicerad 2011-05-05 17:03:20 i Allmänt,

Här är en liten bild på hur jag kommer att se ut på skolavslutningen! Jag lovar det ser bättre ut i verkligheten :)



Hemma från skolan igen :)

Publicerad 2011-05-05 16:38:45 i Allmänt,

Hej alla! Nu har jag precis kommi hem från skolan. Skolan idag har varit väldigt seg, men på fördjupning så var vi väldigt trötta och fnitriga haha väldigt omogna var vi också! Annars har dagen varit bra. PÅ gympan så hade vi orgentering och det gick inte alls bra, jag och linne hittade nästan inga kontroler.

Men nu ska jag snart äta, för jag ska åka och rida snart. Jättekul :)

Ha det bra<3

 Katinka<3

Alice Petterson!<3

Publicerad 2011-05-04 19:30:14 i Allmänt,

Idag har jag varit hos en av mina allra bästa kompis,Alice<3 Vi har haft jättekul, kollat på en helt knäpp film som jag inte kommer ihåg namnet på ahaha och massa prat.
Idag i skolan så hände något väldigt äkligt. Det rann ur bajs och kiss ur ett rör inne i en städskrub. Haha bara började flyta runt hela skruben, och jag har aldrig kännt ene så äklig lukt som den! Usch fy vad äkligt.
Måste gå nu ska ducha hej då<3
Jag och Alice<3

Ellens blogg!

Publicerad 2011-05-04 19:21:28 i Allmänt,

Ja jag heter ellen och nu har jag skaffat en blogg! Jag är 12 år gammal snart 13 år. Jag älskar mina kompisar,att shoppa,min familj,godis,rida och harry potter.
Have a nice day<3
MIna bästa vänner+jag!

Om

Min profilbild

Ellen Christina Torkelsson

Hej! Jag är en 14 årig tjej från Skåne som älskar att fotografera. Säljer även mina foton. Kontakta mig på [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela