ellensbastadagar

Min dag i foton ♥

Gott nytt år!! :D

Publicerad 2011-12-31 12:11:35 i Allmänt,

Heeeej! Kan inte fatta att det snart har gått ett år, varför måste allt gå så snabbt? Vi ska ju fira nyår hos Rebecca och det ska bli jättekul. Alla ska även sova över där så vi slipper åka hem mitt i natten. Men är inte helt glad för har blivit brak förskyld, rinner i näsan hela tiden och har knappt sovit i natt. Men det ska säkert gå.
Gott nytt år säger jag bara tusen kramar och pussar från Ellen<3

Home is where your story begins...<3

Publicerad 2011-12-30 16:05:49 i Allmänt,

Hej, idag så har jag tagit det lungt och varit med min familj som jag älskar så mycket! Ja har kollat lite på gossip girl fick precis hem tredje säsongen. Var precis ute och gick med mamma och hanna och kollade på det nya fritiset och dagiset, så himla himla fint önskar att man gick där själv faktiskt lite( fatta glad man skulle varit om man var liten) Men Hanna ska ju va där så får väl smita in när vi hämtar henne någon gång hehe :)
Nu ska jag kolla på Grease, älskar den filmen fast den är gammal och ganska knasig haha!
Ha en bra kväll! Ikväll ska vi bada i bubbelbadkaret, säger bara yees!
Kram Ellen<3
En bild från familjen var på Wanås i sommras<3

Shopping :D

Publicerad 2011-12-29 18:49:56 i Allmänt,

Hej! Idag så har jag varit i Hässleholm och handlat lite saker. Vet Hässelholm är ju inte så roligt att handla i men hittade ändå några fina saker m.m!
Jag köpte:
* Kläder som jag ska ha på nyår
* Puder
* Present till mamma
* 2 nya nagelack
* Ja och massa andra små grejer
Ha det bra kram Ellen<3
Blir att fira nyår hos bästa kompis Rebecca( med familjen såklart) och massa andra vänner, längtar sjukt mycket!

28/12-2011 :)

Publicerad 2011-12-28 11:54:09 i Allmänt,

Hej! Idag så ska hela familjen åka till mormor, ska bli jättemysigt. Är det bara jag som älskar att vara hos min mormor?? Igår så hade jag jättekul med rebecca, väldigt mycket skratt, rebecca du vet varför hehe :)!
Här kommer mina favorit bilder från Gotland som jag tagit<3
Hoppas ni tycker om dom<3

Tisdag morgon kl.10.49

Publicerad 2011-12-27 10:49:22 i Allmänt,

Hej! Är jättetrött idag sov typ ingenting inatt, vet inte varför?? Men blir nog mycket piggare sen när Rebecca kommer hit senare idag. Ska bli så himla roligt har inte träffats sedan jullovet började!
Igår så var jag ju hos farmor och det var mysigt som vanligt, haha farmor är så himla rolig skrattar alltid när man är med henne<3
Imorgon så ska jag åka in till stan för att ta lite sprutor i armen :( Hatar det, tycker det gör skit ont. Men efter åt så ska jag handla lite från presentkorten man fått i julklapp.
Ha en bra dag<3
Haha<3

Bästa julaftonen på länge<3

Publicerad 2011-12-25 17:38:18 i Allmänt,

Hejsan! Vet att det varit riktigt dålig uppdatering de senaste dagarna. Men det har hänt så mycket och jag vill bara ta det lungt nu! Julaftonen igår var jätterolig, berättar vad jag fick sen i ett annat inlägg.
Idag så har jag och min lilla syster nästan bara spelat wii-spelet Just Dance 3 som hanna fick i julklapp. Skit vad kul det, och det känns som ett rikigt träningspass (jag är skit trött nu)!
Ha det bra ses nog imorgon<3

Inga läxor!!!!

Publicerad 2011-12-20 20:42:20 i Allmänt,

Hej! Är skitglad just nu för detta är typ första dagen sedan 18 Augusti vi började skolan som vi inte har läxor eller något prov. Och det är tur för jag är så himla himla trött på läxor. Idag så hade vi grupp-prov om Astronomi, det gick jättebra tycker jag.
Idag när jag kom hem så gjorde jag lite julgodis! MUMS!! Längtar nu till julen,känns som domma sista dagarna går väldigt långsamt.
Hoppas jag får min gossip girl season 2 imorgon anners blir jag galen, dom är så himla bra man blir beroende<3
Ps! Tack Linneá för julklappen jag fick idag av dig<3<3
Love..<3

Vårt pepparkakshus<3

Publicerad 2011-12-18 18:01:29 i Allmänt,

Ja här kommer några bilder på vårt pepparkaks hus i år, som vi gjort helt själva!
Hoppas ni tycker om huset<3
Ha en bra fjärde advent!<3

Helsingborg

Publicerad 2011-12-18 16:13:30 i Allmänt,

Hej igen! Asså gud vilken rolig helg detta har varit. Är hes så mycket jag skrattade igår! Ska berätta lite om det nu. Ja de vi träffade var några vänner som vi har kännt väldigt länge, och är så himla roliga att vara med. Vi behöver inte prata utan något speciellt sådär utan ja vi pratade om allt möjligt lite mindre trevliga saker vid middagen. Men det gör inget för vi kan skratta åt vad som helst tillsammans. Det är nog de vänner vi har med familjen som jag tycker om bäst. Ja sedan så åt vi julbord, hade massa lekar en av dem var julklappsleken(vann inget :() Vi sov över där så typ kl.12.00 åkte vi hem idag ungefär.
Nu sitter jag och försöker fatta det konstiga No-provet om astronomi vi ska ha på tisdag. Men vi får se hur det går :)
Här kommer 3 bilder från kvällen, vissa redigerade och vissa inte!
Jag :)
Hanna<3

Set fire to the rain

Publicerad 2011-12-16 15:41:08 i Allmänt,

Hejsan! Nu är jag jättesugen på att blogga efter att inte mått så bra i några dagar. Det är ju fredag och det är bara bäst HELG!! Sedan så slutar vi den 22/12 nästa vecka, gött. Ja veckan har varit som alla andra skolveckor. Men en skit kul sak var att jag,alice och rebba fick mvg på våra so-prov. JIHOO! säger jag bara, man blir så himla glad. Sen fick vi tillbaka teknik provet och det fick jag VG+ på så är helt nöjd.
Och såklart så saknar jag underbara Maja som har åkt i väg till Sri Lanka och ska stanna där tills den 7/1-2012.
Saknar henne <3<3
Nej nu ska jag städa mitt rum lite är väldigt stökigt, och min underbara bror kommer hem snart. Har längtat efter han så mycket de 2 veckorna han varit i lägenheten. Imorgon så blir det nog inget inlägg för vi ska åka iväg till några kompisar.
Ha det bra :)
Fick denna av min fantastiska mamma för det gått så bra på provet, tack behövdes verkligen<3

Like me for who I am...

Publicerad 2011-12-13 18:55:51 i Allmänt,

Hejsan! Vet är det är dålig uppdatering just nu men mår inte så bra just nu. Bara känner mig ledsen och sånt. Men tror det kommer bli bättre till helgen när man ska till några kompisar och fira mini jul :D<3

Alice Petterson!<3

Publicerad 2011-12-11 11:14:23 i Allmänt,

Tjenare! Har precis kollat på julkalendern, är det bara jag som tycker den är bra? Tycker den är den bästa på länge, där finns snö och den är mysig. Runt tolv så kommer Alice hit som jag skrev igår. Ska bli kul vi har inte vatt på länge. Hon ska hjälpa mig inför matte provet vi har på tisdag, bråk är det. Sen ska vi väl hitta på något kul.
Asså jag längtar något fruktansvärt till jullovet, vi har haft typ 4 prov och vi har 3 kvar! Är så trött på skolan och vill igentligen bara skita i allt(men det kan man ju inte) Samtidigt har vi läxa brevid det.
Denna veckan har vi matte-prov och so-prov+ två sidor med oregelbundna verb från engelskan.
Ha en bra dag. Blir nog en uppdatering ikväll också<3

<3

Publicerad 2011-12-10 11:01:38 i Allmänt,

Hej! Idag så sov jag länge var rikigt skönt nu efter all läxa och prov, behövdes verkligen. Idag så ska jag hjälpa pappa ute och ta väck alla tusen pinnar på gården, ja sedan kanske lite läxa. Vid fika kommer mormor hit mysigt<3
Imorgon så kommer Alice hit, vi ska göra läxor tillsammans och hitta på något kul. Man hoppas ju på att det ska bli mer snö som vi kan åka släden ;)
Ha det bra<3
Förra vintern haha :)

ROBIN!!!

Publicerad 2011-12-09 22:07:41 i Allmänt,

Gör ett snabbt inlägg nu! Rebecca följde med mig hem och vi hade skitkul som vanligt :D
Och en helt annan sak, asså herre gud vad jag fick gåshud när Robin sjöng Halo. Jag säger inte att Amanda är dålig för det är hon absolut inte men jag hejar på Robin för han är bäst!
Kom igen nu hässleholmaren!!! :)

Bra dag...<3

Publicerad 2011-12-08 19:36:11 i Allmänt,

Hej! Förlåt för dålig uppdatering har bara inte haft tid, men ska blogga mer nu. Idag så har vi haft eng-prov. Har suttit och försökt tragga in fakta nu typ i 3 dagar(vet är lite trög hehe) och kände mig ändå osäker idag innan provet. Men jag tyckte det gick hyfsat bra ändå och svarde på alla frågor så det går säkert bra.
Idag på hemkunskapen så gjorde jag och rebecca cup cakes! Blev as goda men blev lite kladdigt i påsen på vägen hem!! Nu ska jag öva på lite So läxa sedan blir det att spela sims3 :)
Imorgon följer rebecca med mig hem, ska bli jättekul har inte vatt på länge <3
En gammal jul bild på mig och mina syskon<3 Älskar er

Prov och åter prov... :(

Publicerad 2011-12-07 17:43:54 i Allmänt,

Hejsan förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft tid just denna veckan, för vi har haft två prov tyska och ska ha engelska imorgon. Och just engelska provet tycker jag är hemskt jobbigt är sjukt stressad just nu. Idag fick vi tillbaka tyska-provet och om vi skulle fått betyg så skulle jag fått ett A jiho det högsta :) är så himla himla glad för det. Jag uppdaterar imorgon... hej då<3

Släktkalas! :)

Publicerad 2011-12-03 14:06:09 i Allmänt,

Hinner inte skriva så mycket nu för här hemma är det fullt upp! Ska nämligen ha släktkalas för mig idag.
Men ha det bra, blir längre inlägg imorgon istället :)

Love...<3

Publicerad 2011-12-02 15:12:42 i Allmänt,

Tjenare! Är såklart skitglad nu för det är HELG!!! Idag i skolan så hade vi teknik-provet om bildens utveckling. Det gick jättebra, eller tror det i allafall kände mig säker på allt. Ja så nu är ett prov överstökat nu är det bara 5 eller 6st kvar tills innan jullovet! Så på lördag ska jag ha mitt släktkalas, men sen blir att öva mycket till de andra proven vi har tills nästa vecka! Men en grej som gör mig glad idag är att anton(min bror) kommer hem idag. Nej nu ska jag kolla på gossip girl.
PS! Glömde skriva det igår men fick en lotion av min vän Alice igår, och den lukat jättegott. Tack så jättemycket alice<3

13 år :D

Publicerad 2011-12-01 16:38:02 i Allmänt,

Tjenare! Denna dagen har varit toppen har fått massa gratulationer! Tack! Av min familj så fick jag en britney spears parfym, en vit jetset klocka, en björn borg necessär, en svart liten väska, en gosig kofta, ett litet hjärt-halsband från min syster och en jättegosig filt. Tusen tack för allt mamma och pappa, ni är bäst<3
Nu ska jag öva till provet om bilens utveckling som vi har imorgon!
Ha det braaa<3
Parfymen<3
Necessären<3
Jet-set klockan<3

Om

Min profilbild

Ellen Christina Torkelsson

Hej! Jag är en 14 årig tjej från Skåne som älskar att fotografera. Säljer även mina foton. Kontakta mig på [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela