ellensbastadagar

Min dag i foton ♥

Trött och ont i huvudet!

Publicerad 2011-06-29 09:13:48 i Allmänt,

Hej alla! Hade en skit rolig dag med Alice igår. Vi badade typ samanlagt 3 timmar haha! Var helt slut igår. Haha men vi skrattade i allafall skit mycket och hade jättekul. Sen så har vi klappat min 4:a veckors kattunge. Där var ju fem från början men nu är det bara en kvar, en orange. Hoppas så klart att den överlever. Vi har döpt den till Måns. Den är så himla söt så det inte går att beskriva.
Och idag så ska jag bara vila för jag är skit trött och det dunkar lite i huvudet :( Men hoppas det blir bättre :)
Kram ellen<3
Det ser inte ni såklart men om man kollar supernoga på bilden så ser man att jag och Anton(min bror) sitter längst fram. Denna är lätt den roligaste karusellen på Gröna LUnd! Tror att den heter häxan något. Och så sitter man skit skönt i en stol med dinglade ben :)

Bada!

Publicerad 2011-06-27 17:40:19 i Allmänt,

Hej alla! Idag har varit en väldigt lugn dag som jag har spenderat med Anton och Mattias. På förmiddagen så kollade vi på en film, ni kan nog gissa vilken jo såklart Harry Potter 6. Efter filmen så åt vi middag, sen så hälsade vi på våran lilla oranga kattunge som är typ 4 vexkor gammal. Så himla himla söt så det inte går att beskriva. Så satt och kelade med den nästan i 1 timme hahah. Sen så blev vi så varma så vi hoppade i den 24 graders varma poolen och badade i 40min. Haha hade så himla kul. När vi gick in var vi skit trötta så vi satt oss och kollade på Harry Potter3. Haha vet vi är helt knäppa som kollar på Harry Potter hela tiden, men kan inte låta bli. Filmerna är så bra :)
Nej nu kan jag inte sitta inne mer ska ut och bada med syster och mamma! Hej då kram ellen<3

Bästa midsommaren någonsin! :)

Publicerad 2011-06-26 18:43:34 i Allmänt,

Hej alla! Förlåt att jag inte bloggat på nästan två dagar, men jag har inte hunnit och för det mesta har jag inte haft tid. Midsommaren här hemma var helt fantastisk. Den roligaste jag varit med om i hela mitt liv. De blev en kväll med mycket musik,lekar,dans och enormt mycket skratt :) Och väldigt god mat och godis. Ja sen typ kl. 11.30 mitt i natten badade Alice och min pappa och några andra hah såg mysigt ut men jag är rädd för att bli sjuk igen. Sen kl. 02.30 skulle vi gå och lägga oss och jag,Alice och Rebecca skulle sova i tältet men Alice kunde inte för hon hade jätteont i magen och hade svårt för att andas tror jag. Jättetråkigt verkeligen, men istället så sov Linnea tillsammans med mig och Rebecca. Linnea är från helsingborg. Ja och vi hade jätte jätte jättekul i tältet hahah. Och vi sommande inte förren kl. 03.30. Haha ja så jag hade en helt otrolig midsommar som jag aldrig kommer att glömma!
Och tyvär kan jag inte lägga in några bilder nu för jag har inte laddat in dem i datan än, ska göra det en dag och visa dem sen.
Ja och idag så har jag,mamma och min syster cycklat en jättelång runda i skogen. Efter halva rundan stannade vi och fikade jättemysigt. Och när vi kom hem igen så badade vi typ i 1 timme. Så gött!!!
Ha en bra kväll kram ellen<3

Midsommar! :)

Publicerad 2011-06-24 11:51:20 i Allmänt,

Hej alla! Har precis hoppat ur duchen. Rebecca kom rätt tidigt imorse med sin pappa, så vi satte upp tältet som jag,Rebecca och Alice ska sova i inatt. Kommer inte att skriva mer idag ville bara säga: Ha en riktig bra midsommar alla<3
PS! Om ni undrar vad jag ska ha på mig så ska jag ha en rätt lång vit enkel klänning som är vofflig upptill :) 
Ha en super dag nu alla! Kram ellen<3

Midsommar imorgon! :D

Publicerad 2011-06-23 16:51:06 i Allmänt,

Hej alla! Igår så hade jag verkligen jättekul med Rebecca. Vi spelade mycket Wii haha precis som jag trodde vi skulle göra ;) Sen till fikan så cycklade vi till Hörja Livs och handlade glass. Både köpte Daim gott gott! Ja och sen så spelade vi Monopol haha och då vann jag rätt överlägset haha. Ja sen så hade jag en bra kväll anners sen.
Och idag så på förmiddagen så kollade jag,Anton och Mattias på Harry Potter 5! Åh blir så glad varje gång jag ser dem. Älskar Harry Potter så himla himla mycket som jag inte tror någon kan förstå. Ja och efter det så åt vi middag, och sen när mamma kom hem så har jag hjälpt henne med grejer till Midsommar. Åh längtar så jag håller på att dö imorgon kommer bli så himla kul. Och om det inte spö regnar så ska jag,Rebecca och Alice sova i vårt tält.
Ha en bra eftermiddag<3 kram ellen
Jag för många år sedan när vi firade midsommar i Rebeccas stuga! :)<3

I´m very happy now! :D

Publicerad 2011-06-22 10:44:17 i Allmänt,

Hej alla! Idag kommer det att bli ännu en rolig dag för Rebecca kommer idag också. Sen får vi se vad vi hittar på. Men jag tror att vi kommer att spela mycket Wii haha så roligt speciellt om man spelar Wii Party. Rebecca kommer kl.12.00 så det är ett litet tag till som jag får hitta på något.
Ja och imorgon då ska jag bara hjälpa mamma att fixa för midsommar. Åhh vad jag längtar kommer att bli den bästa midsommaren lätt!! :D
Kram från en glad ellen<3
Rebecca och jag förr förra midsommaren haha :)

Farmor :)

Publicerad 2011-06-21 10:55:30 i Allmänt,

Hej alla! Igår hade jag super kul med Rebecca. Först när hon kom så riktigt öste det ner ju. Så vi tog på oss regn kläder och gick ut, så dumma vi är hahha. Ja så hoppadde lite studsmatta ja och bara tramsade. Sen efter det så frös vi så mycket så vi tog en varsin filt och la oss i soffan och kollade på tv. Helt konstiga pogram kollade vi på. Ja sen så åt vi middag. SEn så cycklade vi till Hörja Livs och köpte socker och blockchocklad. För vi skullle baka någon sorts kaka. Haha ja och de blev väldigt goda. Sen typ kl. 19.00 så kom Netan,Johan och Isac min kusin för att gratta pappa. Grattis pappa han fyllde år igår. Ja sen hände inte mycket mer.
Men snart så ska jag Anton och Mattias åka till farmor. Anton ska klippa gräset där och jag vill inte vara hemma ensam så jag följer med. Kan bli rätt mysigt.
Ni får ha en bra dag kram ellen<3

Rebecca Windh<3

Publicerad 2011-06-20 09:44:27 i Allmänt,

Hej alla! Sitter här nu på mitt rum och väntar på att rebecca ska komma. Hon skulle komma halv tio men nu är klockan kvart i istället. Men hon kommer nog snart. Vi kommer nog ha skit kul som vanligt så jag skriver mer när hon har åkt hem istället.
Kram ellen<3
Haha jag och rebecca rätt så högt upp i luften<3

Alice Petterson!<3

Publicerad 2011-06-19 18:46:27 i Allmänt,

Hej alla! Alice har precis åkt hem, vi har haft jätterolig och mysigt. Vi har tagit typ hundra jättefina bilder utomhus. De blev speciellt fina dem som vi tog i det långa gräset på åkern. Ska lägga in några av dem. Anners så har vi spelat spel och suttit mycket vid datorn. Och till sist så har vi ätit massa goids så vi mådde skit illa, och alice mage skrek högt hahah :)
Ja och imorgon kommer ju Rebecca hit, ska bli super kul :)
Alice, lätt är denna den finaste bilden av alla<3
Alice och min hand. Älskar dig Alice<3
Var väldigt rädd att få fästingar...
Så kollade benen sen noga hehe ;)
Haha kanske inte så bra.
Alice<3
Sålite bilder, lägger in de andra någon annan dag<3

I´m happy!

Publicerad 2011-06-19 10:52:56 i Allmänt,

Hello! Har precis ätit frukost och känner mig just nu väldigt lycklig. Nu känns det verkeligen som om det är sommarlov. Har faktiskit inte kännt det så mycket innan. Och så är jag såklart glad för att Alice ska komma hit idag. Men vi får se vad vi ska göra men en sak är klar, vi ska inte bada i poolen. Så himla kallt. Och det var säkert därför jag blev förkyld förra gången, för jag badade och frös i det kalla vattnet. Men nu ska jag måla mina nalar i en jättefin orange aktig färg. Älskar den. Jag är en rikig samlare och jag har hela 29 olika nagelack. Målar oftast naglarna två gånger i veckan och tycker det är jättekul. För det blir ju så fint efter åt.
Ha en bra dag mina vänner<3 kram ellen

Lördag :)

Publicerad 2011-06-18 15:16:48 i Allmänt,

Hej alla! Bloggade inte igår för jag hade inget att berätta om. Jag var bara hemma med anton ocg tog det lungt. Idag så känner jag faktiskit inte av förkylningen alls. Toppen! Och så ha jag bestämt att jag ska vara med rebecca på måndag jättekul. Idag så har jag Anton och Mattias varit i Tyringe och köpt godis som vi ska ha till ikväll. MUMS! Nu ska jag gå ut och hoppa studsmatta med hanna i regnet hej då<3

Hatar att vara sjuk!

Publicerad 2011-06-16 15:31:50 i Allmänt,

Hej alla! Ja ni ser ju på rubriken jag hatar att vara sjuk. Jag blir jätterastlös. Och det bara rinner och rinner i min näsa som nu är helt svullen. Imorgon ska bara jag och Anton vara hemma själva och ta det lungt. Ja och idag så ska jag inte gå på ridningen. Så himla tråkigt och speciellt när det är sista gången för då gör vi alltid något extra kul. Ja men jag får ta igen det nästa termin.

Ha en bra dag<3 Ja jag får väl fortsätta att gå och snörvla och nysa nu hej då kram ellen<3

 
Haha hittade en liten rolig bild på Antons dator<3 Rebeccas syster, rebecca och sen jag, vet inte vad jag har på näsan :S

Försklyld :(

Publicerad 2011-06-15 21:18:52 i Allmänt,

Hej alla! Jag har inte gjort ett inlägg idag för jag har kännt att jag har ändå inget att berätta. Skulle varit med Rebecca idag, men när jag vaknade på morgonen hade jag ass ont i halsen och det rinner som en kran från näsan. Och det gör det fortfarande. Är så himla jobbigt. Ja men imorgon så ska jag och Anton in till mammas jobb och ta några prover m.m. Anton är också förskyld. Och sen så ska vi gå runt lite på stan och sen äta på Mc´donalds. Kommer bli en rätt rolig dag faktiskt.

Ha det bra<3

 
Jag när vi firade midsommar i alices stuga i glommen för några år sedan. Vet inte vems hår det är som sticker fram från vänster. Men skit samma<3

Alice och Linneá<3

Publicerad 2011-06-14 19:11:30 i Allmänt,

Hej alla! Idag har jag haft en helt otrolig rolig dag. När Alice kom så gav jag hennes present, det var en parfym. Hon tyckte den luckatde jättegott så det var ju bra. Ja sen så satt vi mest vid datan tills vi gjorde mat. Efter maten så bestämde vi oss för att bada, och det gjorde vi. Fast inte speciellt länge för det var så kallt, speciellt i luften. Ja oc hsen frös vi så mycket så vi hämtade några filtar och la oss på studsmattan och värmde oss. Haha bara Alice och Linnea fattar hur roligt vi hade där. Ja sen så gick vi in igen, fika och gick ut och badade igen haha fast lite längre denna gången. Ja och sen åkte typ båda hem halv 6. Har haft en otroligt rolig dag. Tack Alice och Linneá, var skit kul.
Och imorgon så kommer Rebecca hit också :) Kommer bli riktigt gött! Hahah :)
Ha en bra kväll<3

Hej hallå! :)

Publicerad 2011-06-14 10:07:44 i Allmänt,

Hej alla! Idag kommer det bli en jätterolig dag, för Alice och Linneá ska komma hit. De båda kommer kl. 11.00. Jag har sakt att de ska ha med bikinin men vi får se hur mycket bad det blir, för det är svin kallt ute och det regnar :( Väldigt tråkigt. Jag har som tur är inte ont i halsen mer, utan har istället blivit förskyld. Allafall bättre att vara förskyld än att ha halsfluss och behöva ta pencelin. Förra hösten så hade jag 4 halsflussar på rad efter varandra, var skit jobbigt. Och efter den sista så hade jag ont i min mage konstant i 2 månader. Och det hade jag för att pencelinet det slår ut alla bra baktierier i magen också. Men nu skiter vi i det. Alice kommer att få sin lilla present av mig när hon kommer snart. Hoppas hon blir glad :)
Ha en bra dag<3 kram ellen
Alice <3
Linnea<3

Skolavslutning

Publicerad 2011-06-13 19:32:36 i Allmänt,

Hej alla! Tänkte bara lägga in lite bilder från vår skolavslutning som var i fredes. Och en annan jätterolig sak som jag fick reda på idag. Alice ska vara med oss på midsommar! Jiho skitkul. Så det kommer bli Alice familj, min såklart, en familj som vi känner från helsingborg sen rebeccas familj. Vilket himla roligt gäng :D Kommer att bli världens bästa midsommar.<3
Mina bästavänner Maja,Linnea,Rebecca och Alice men tyvär saknas Fanny<3
Rebecca spillde ut väldigt mycket Ramlösa haha :)
Fick en liten bild på Fanny<3
Gjorde en rolig rit lek( killarna mot tjejerna, tjejerna vann såklart :))
Söta Majsegumms<3
Min lilla enkla fika.
Har ingen bra kamera men här är en bild på Jakok Brink och Albin Pålsson när de sjunger en HSM låt. haha var så himla bra gjort tycker jag. :)
Så det var lite bilder ha en bra kväll<3

Ont i halsen :S

Publicerad 2011-06-13 11:29:17 i Allmänt,

Hej alla! Idag kanske inte är världens bästa dag för jag har skit ont i halsen, men mest synd var att inte Linneá kunde komma hit idag. För jag känner när jag har ont i halsen och inte mår bra så är jag inte så trevlig. Så dagen kanske inte skulle blivit så bra. Mamma har kollat ett hals prov om jag ahde halsfluss men det hade jag inte. Så nu ska hon ta en halsodling och skicka vidare det till ett lap, för det kan vara andra bakterier som man behöver pencelin för. Ja så idag blir det bara att ta det lungt och vila.
PS! Idag fyller min bästavän Alice 13 år! GRATTIS ALICE :D Jag har köpt en present men vet inte om jag hinner ge den idag anners får det bli en annan dag. Vill bara att du ska veta att du är bäst och jag älskar dig<3
Have a nice day..
Charmig bild på Alice hehhe :)

Stockholm bilder<3

Publicerad 2011-06-12 19:43:35 i Allmänt,

Hej alla! Här kommer några bilder som jag tog i stockholm :)
Gröna Lund
Gröna Lund åkte inte denna.
Lustiga Huset! Skit roligt
När vi åkte hem med båten på kvällen<3
Utsikt från lägenheten vi bodde på. En jättestor park som jag inte kommer ihåg namnet på.
Gick förbi Rådhuset.
En annan jättebyggnad som jag inte kommer ihåg namnet på.
Kungliga slottet.
En parad.
parad
Båten till Djurgården.
Har ingen bra kamera men här är September som sjöng när vi var på Gröna Lund.
Nya bergodalbanan Twister.
Gamla stan<3
Ja här var lite bilder kommer fler någon annan dag<3 kram ellen

Mormor!

Publicerad 2011-06-12 10:44:25 i Allmänt,

Hej alla! Idag ska hela familjen till mormor. Fast jag har ont i halsen fortfarande så vill jag följa med. Tror jag kommer att få en brak förskylning istället för halsfluss. Ja vi ska till mormor till lunch så vi ska snart åka. Ska bli jättemysigt. Ja och sen så tror jag inte att jag kommer att hinna blogga mer idag så det får bli detta lilla inlägget.
Och så vill jag bara säga att det kommer inte att bli super duper mycket inlägg nu på sommarlovet. För jag kommer antagligen vara ute mycket eller va med kompisar. Så jag känner att jag skiver mest inlägg på morgonen eller på kvällen.
Ha en bra dag<3

Förlåt!

Publicerad 2011-06-11 20:21:35 i Allmänt,

Förlåt Kristina Nilsson för jag hackat på dig för jag trodde att det var du som skrev kommentarerna. Jag hoppas att jag gör rätt nu på att lita på dig. Hoppas inte du ljuger, för om du skulle göra det skulle jag aldrig förlåta det.Men jag litar fortfarande inte på det helt. För du kanske bara inte kan stå för det. Men det verkar som det är någon annan person som inte skriver sitt riktiga namn utan bara vill att någon annan ska få skiten. Så himla lågt. Men förlåt Kristina. Men bara så du ska veta den personen som skriver komentarerna jag byr mig inte ett skit om vad du skriver till mig. För jag har inte dåligt självförtronde som du har. Det kvittar vad du än skriver. Och det är tack vare också mina kompisar som ställer upp för mig och alltid stöttar mig.

Första sommarlovs dagen!

Publicerad 2011-06-11 17:32:06 i Allmänt,

Hej alla! Idag har varit en helt vanlig dag känns det som. Jag har hjälpt mamma att rensa singlen så jag kommer att få 100 kr. Ska ha det som sommar jobb att hjälpa till i trädgården och så. Faktiskt lite kul för det blir så fint efteråt. Men en tråkig sak är att jag har fått jätteont i halsen har haft det ända sen jag vaknade :( Inte skönt hatar att ha det. Men nu ska jag snart ut och äta grillat kött MUMS! :)
Och en annan sak det finns en väldigt omogen person som heter Kristina som läser mig blogg, och jag vill bara säga en sak till dig. Du säger att min blogg är tråkig och inte inntresant. Men om den inte är det varför ska du då ta dig tid och kommentera massa skit och läsa den. Om du tycker den är så tråkig så läs den inte då. Har inte tvingat dig.För sådana månniskor som skriver dumt om andra se har själva så himla dåligt själförtronde att de måste trycka ner andra i skiten.
Ha en bra lördagskväll<3

Näst sista dagen :D

Publicerad 2011-06-09 13:47:37 i Allmänt,

Hej alla! Skolan idag har varit vädigt rolig. För 9:orna gick parad. Haha alla var väldigt snyggt utklädda och visa lite konstigt. Men sen på eftermiddagen så skulle 8 och 9 ha vattenkrig. Jag och alla mina kompisar stod och kollade på det och helt plötsligt kastar någon(kommer inte ihåg vem) en stor balja med vatten över oss. Haha inte så skönt men blev inte jätteblöt i allafall. Ja och sen så slutade vi redan 12.40 när vi egenteligen ska sluta 15.30. Så gött!!
Ja imorgon är den bästa dagen på hela året. För då har vi avslutning sen är det SOMMARLOV! Jiho längtar så jag håller på att dö. Jag ska ju ha min fina röda blommiga klänning, kort svart kofta över sen vita tights under för det är så himla kallt. Ska ju regna imorgon också tråkigt. Ja och sen ska jag inte fixa något speciellt med håret utan ska bara ha det ner släppt. För jag orkar inte hålla på i flera timmar på att göra så jag ser ut som en supermodell. För jag är inte en sådan person som läger ner mycket tid varje dag på att välja kläder och hur jag ska sminka mig. Utan jag tycker det är finnare om man är mer naturlig, och har sin egen stil. För det handlar ju faktiskt bara om en förmiddag sen ska ju alla hem. Ja så tycker jag i allafal,l har andra inntresen. Men jag kan förstå dem som tycker det är roligt för de kanske tycker det är jättekul. Och det är ju vad de tycker.
Långt inlägg ha det bra ses kram ellen<3
tagit själv<3

Alice och Rebecca<3

Publicerad 2011-06-08 19:12:58 i Allmänt,

Hej alla! Förlåt att jag inte bloggade igår men pallade inte bara. Så jag skriver nu istället vad jag gjorde igår och idag. Igår så var skolan helt okey. Efter skolan var mycket roligare för då följde Alice med mig hem. Vi badade såklart, hela 2 timmar i sträck. Så ni kan kanske fatta varför jag är så trött. Men verkeligen skit kul. Sen idag så följde Rebecca med mig hem, badade igen såklart i 1 timme. För till sist frös vi båda så mycket och haha rebeccca var helt lila om sina läppar. Sen så spelade vi lite wii och hade väldigt kul där haha rebecca vet. Ja och nu efter rebecca åkt hem kunde jag inte hålla mig så hoppade i badade igen med hanna och pappa. Har varit en skit bra dag<3
PS! Idag har jag lärt mig att stå på händer tak vare rebecca, och så har jag lärt mig göra en kuller byta under vattnet. Haha kanske sånt man lär sig när man är liten men jag lärde det mig nu! :D<3 kram

Stockholm!!! :D

Publicerad 2011-06-06 19:40:24 i Allmänt,

Hej alla! Jag har inte kunnat blogga på alla dessa 5 dagarna för jag har varit i Stockholm! Vi åkte tåg dit i torsdes. Tog ungefär 4 tim 30min. Sen så gick vi till lägenheten. Jättefin som vi har fått låna av en vi känner. ´Sen han vi inte göra mer på torsdagen mer än att handla mat m.m och ta det lungt. På fredagen så tog vi en båt över till Djurgården, och där så gick vi på Vasa museet. Skit coolt. Trodde inte den båten var så stor. Bara jättecoolt. Och sen på kvällen kom det bästa, vi åkte till Gröna Lund! Jiho jättekul. Tyvär hann jag inte åka den nya bergodalbanan Twister men det får jag göra nästa gång. Men det roligatse på Gröna Lund tycker jag nog var Lustiga huset. Skit kul och man är helt snorrig i huvudet när man går ut där ifrån. Sen på fredagen så åkte vi tunnelbana till Kungsträdgården för där var någon mat grej, så alla resturanger i Stockholm gjorde sin mat så fick man smaka överallt m.m. Sen på kvällen så åkte vi till Gamla Stan och gick där. Var jättemysigt att gå runt där i alla små gränder. Och sen på söndag så åkte vi till Historiska museet, och gick där hela dan. Var inte jättekul men intressant. Och idag då så städade vi bara hela lägenheten sen åkte tåg hem.
Ja det var alla 5 dagarna går in mer på detalj någon annan dag med bilder också.
Skola imorgon blää känns helt konstigt, men bara 4 dagar till :)
Ha en bra kväll<3
Mobil bild<3

Onsdag!<3

Publicerad 2011-06-01 18:23:34 i Allmänt,

Hej allla!Är jätteglad nu för vi är lediga nu i 5 dagar. Så himla skönt. Skolan idag var inte så jätterolig. Speciellt inte när vi gjorde svenska provet om satsdelar. För två personer som är helt störda i huvudet var tvungna att gå ut för de störde, men det blev inte bättre för det istället började de banka på dörren och bara vara så omogna det går. Åhh hatar dem fördarvar för hela klassen. Provet vet jag inte alls hur det gick var inte precis säker på det, så vi får se vad jag får som resultat.
Hej då ha en bra kväll<3
Mobil bild!

Om

Min profilbild

Ellen Christina Torkelsson

Hej! Jag är en 14 årig tjej från Skåne som älskar att fotografera. Säljer även mina foton. Kontakta mig på [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela